Δημοσιεύτηκε στις 13 Απριλίου 2021
Ο διάσημος σεφ Roddy Damalis, εστιάτορας και πρώην ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ta Piatakia (το οποίο κατέβασε ρολά πριν από ένα χρόνο), παρουσιάζει τη νέα του ιδέα, η οποία ονομάζεται «My View» Private Dining and Events Venue.
Το νέο του εγχείρημα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του αυτήν την εβδομάδα στο σπίτι του στο χωριό Μοναγρούλι της επαρχίας Λεμεσού. Ο νέος χώρος προσφέρει prive δείπνα σε εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία, εργαστήρια μαγειρικής και το δείπνο της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα ο Roddy έχει μετατρέψει το σπίτι του σε έναν πολυλειτουργικό χώρο, με εντυπωσιακή διακόσμηση, πολυτελή μάρμαρα, βελούδινες πολυθρόνες, πολυελαίους και κηροπήγια. Δημιούργησε μία κομψή τραπεζαρία, μια βεράντα δίπλα στην πισίνα με εκπληκτική θέα στους λόφους και τη μεσόγειο, και μία ανοιχτή κουζίνα όπου θα φιλοξενούνται τα διάσημα εργαστήρια μαγειρικής του Roddy.
Όσο για το μενού, αυτό διαθέτει μεγάλη ποικιλία, ανταπροκρινόμενο σε κάθε γούστο και περίσταση, συμπεριλαμβανομένου και εξατομικευμένου μενού το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί ειδικά για ένα ιδιωτικό δείπνο. Ακόμα προσφέρεται υπηρεσία υγιεινού catering σε εταιρείες, αλλά και το Sunday Sundowners', δηλαδή ένα μενού γευσιγνωσίας 10 πιάτων συνδυασμένο με τα ιδανικά κρασιά.

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, εξάλλου, ο Roddy διαχειρίστηκε ένα χαρτοφυλάκιο επιτυχημένων εστιατορίων, μεταξύ της Νότιας Αφρικής και της Κύπρου, δημιούργησε μία σχέση αφοσίωσης και εμπιστοσύνης με το κοινό στην Κύπρο και διεθνώς, εξέδωσε περιοδικά, διαδικτυακές εκδόσεις, πραγματοποίησε τηλεοπτικές εμφανίσεις και έλαβε πολλά βραβεία. Η κουζίνα του είναι ένα συνονθύλευμα παραδοσιακών πιάτων, συνδτασμένο με fine dining νότες και fusion twists.
Ο Roddy δήλωσε: «Ήταν το όνειρό μου εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι πανέτοιμος να σας καλωσορίσω στο σπίτι μου και να μοιραστώ την άποψή μου μαζί σας. Καθώς το έργο ολοκληρώνεται, κάθομαι εδώ βλέποντας τη δύση του ήλιου στο τοπίο, πίνοντας το κρασί μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με το ταξίδι που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας. Αυτή είναι μια νέα φάση στη ζωή μου που είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου και μου έδωσε νέα έμπνευση και μια νέα αίσθηση που θα δοκιμάσετε σε κάθε μπουκιά των νέων μενού και την εμπειρία μου κατά την επίσκεψή σας".
Το My View λαμβάνει όλες τις δυνατές προφυλάξεις για να διασφαλίσει την ασφάλεια των επισκεπτών του αναφορικά με τον Covid-19. συμμορφώνεται με όλες τις κυβερνητικές οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της απολύμανσης, των αποστάσεων και των καλά αεριζόμενων χώρων. «Τα ιδιωτικά δείπνα ή η συμμετοχή σε εργαστήρια μαγειρικής μόνο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους σας σημαίνει ότι μπορείτε να αποφύγετε τους κινδύνους που εμπεριέχει η συνάντηση με πολλούς και να αισθάνεστε ασφαλείς διασκεδάζοντας". Είναι πραγματικά ο τέλειος τρόπος για να ψυχαγωγηθείτε και να διασκεδάσετε στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι », ανέφερε ο Roddy.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το My View by Roddy Damalis μπορείς να επισκφθείς το www.roddydamalis.com
Σχετικά
Ο Φίλιος και ο Σεμπάστιαν έφτιαξαν Το Πιτσόμπαρο και σε περιμένουν για πίτσα στο χωριό!
Δύο φίλοι από τη Λόφου στήνουν τα πιο cool pizza pop-ups και φέρνουν το live pizza cooking όπου κι αν βρίσκεσαι
Η νέα γευστική άφιξη φέρνει smash burgers, southern fried chicken και κοκτέιλ, στο κέντρο της πόλης
Το νέο Afterbite στη Λάρνακα φέρνει smash burgers, southern fried chicken και ένα από τα πιο εντυπωσιακά interiors της πόλης
Τραπέζωμα στο κυπριακό γουάιν μπαρ (λίγο έξω από την πόλη)
Ένα τραπέζι και μια κουβέντα για την αποκέντρωση
Πρώτες εικόνες από τη νέα άφιξη που έρχεται να ταράξει τα νερά της Λεμεσού
Το νέο beach restaurant της Λεμεσού, με boho αισθητική, βελτιώνει την εμπειρία της ξαπλώστρας, της μουσικής και της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας στο νησί
Η νέα άφιξη -πάνω στη θάλασσα- είναι άκρως εντυπωσιακή
Ένα από τα -πιο πάνω στο κύμα- εστιατόρια του νησιού, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AMARA: Ένα εμβληματικό διήμερο με τον Chef Nobu Matsuhisa
Ο σεφ πίσω από τη μαγειρική «μαγεία» του Matsuhisa θα βρίσκεται ο ίδιος στην Κύπρο
Ανοίγει ξανά το πιο καλοκαιρινό μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας δίπλα στην πισίνα
Mια ξεχωριστή εμπειρία δείπνου δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Καμπαναρκό: Εκεί που τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν γεύση και οι αναμνήσεις γεννιούνται γύρω από ένα τραπέζι
Η γεύση της Κύπρου, η ψυχή του καλοκαιριού.
Η επιστροφή του 7Skies Roof bar στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν
To απόλυτο rooftop destination του Πρωταρά, άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs
Ένα αυθεντικό, ζεστό και παρεΐστικο μαγαζί για λαχταριστό οφτό και μεζέδες
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό φαγητό, τις γενναιόδωρες μερίδες και τη γνήσια κυπριακή φιλοξενία.