Cine News , Κινηματογράφος

Oscars 2021: Απαγορεύεται το zoom και τα πρόχειρα ρούχα

Υπενθυμίζεται ότι η 93η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ θα γίνει την Κυριακή, 25 Απριλίου

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2021

Οι Τζέσι Κόλινς, Στέισι Σερ και Στίβεν Σόντερμπεργκ, παραγωγοί της φετινής, 93ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Οσκαρ, έχουν βαλθεί ν' αντισταθούν στην πανδημία. Μ' ένα email που συνυπέγραψαν κι έστειλαν σε όλους τους υποψήφιους, υπόσχονται - και παρακαλούν για - μια γιορτή διαζώσης, με ασφάλεια, που όμως θα επιβάλλει τη λάμψη της παράδοσής της.

Σύμφωνα με το email, που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο στο τέλος του κειμένου, η τελετή θα είναι «ζεστή και δια ζώσης» και θα γίνει, όπως ξέρουμε, κατά βάση από το Union Station, τον σιδηροδρομικό σταθμό του Λος Αντζελες αλλά και με παράλληλες δράσεις στο παραδοσιακό «σπίτι» των Όσκαρ, το Dolby Theatre. Για να εξασφαλίσουν ότι θα τηρηθούν τα επιβεβλημένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, οι παραγωγοί, όπως εξηγούν, αντιμετωπίζουν το event σαν κινηματογραφικό γύρισμα: στους χώρους θα υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα σημεία όπου θα γίνονται σε όλους τεστ κορωνοϊού με άμεσα αποτελέσματα, αλλά και ομάδες νοσηλευτών.

Για τους υποψήφιους που δεν θα μπορέσουν, ή δεν θα θελήσουν, να παρευρεθούν στην τελετή, το zoom από το σπίτι δεν αποτελεί εναλλακτική: «Κάνουμε μια υπερπροσπάθεια για να προσφέρουμε μια ασφαλή αλλά και ευχάριστη βραδιά για όλους σας, μαζί και για τα εκατομμύρια των σινεφίλ σ' όλο τον κόσμο και θεωρούμε πως η εικονική βερσιόν θα υπονομεύσει αυτήν την προσπάθεια,» δηλώνουν οι παραγωγοί. Επιπλέον, καθοδηγούν τους υποψηφίους να κάνουν κι αυτή μια προσπάθεια με... την εμφάνισή τους: «στοχεύουμε σε μια μίξη έμπνευσης και φιλοδοξίας, που σημαίνει ότι το επίσημο ένδυμα είναι απολύτως cool αν το θελήσετε, αλλά το casual, πραγματικά, όχι.»

Εκείνο που ακόμη δεν είναι γνωστό είναι εάν η φετινή απονομή θα έχει παρουσιαστή ή όχι. Η 93η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ θα γίνει την Κυριακή, 25 Απριλίου.

Με πληροφορίες του flix.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close