Παιδί

5 παιδικές ταινίες στο Netflix για τους μικρούς μας φίλους

Αλλά και τους μεγάλους θεάτες

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2020

Οι μέρες του εγκλεισμού συνεχίζονται, τα παιδιά μετρούν ήδη αρκετές εβδομάδες σπίτι και οι γονείς σκέφτονται συνεχώς πράγματα για να τα κρατάνε απασχολημένα.

Πέρα από μαθήματα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, παιχνίδι, μουσική, είναι ώρα να αράξουμε με τα παιδιά μας στον καναπέ και να παρακολουθήσουμε αγαπημένες παιδικές ταινίες. 

 

 

Βρέχει κεφτέδες
Υπόθεση: Ο φιλόδοξος και καλοκάγαθος εφευρέτης Φλιντ Λόκγουντ κάνει ευτυχισμένη τη μικρή του πόλη, βρίσκοντας τον τρόπο ώστε ο ουρανός να βρέχει χάμπουργκερ και κάθε λογής έδεσμα. Γίνεται διάσημος, αλλά μαζί με τους τουρίστες καταφθάνει και η γαστριμαργική κακοκαιρία.

 

 

Ο Καρχαριομάχος
Υπόθεση: O Όσκαρ, ένα καυχησιάρικο ψαράκι, παριστάνει τον ατρόμητο καρχαριομάχο και γίνεται ο σταρ της Ψαρούπολης. Στην πραγματικότητα, όμως, έχει σκηνοθετήσει την εξόντωση του φίλου του Λένι, ενός φυτοφάγου καρχαρία που διεκδικεί το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, αφού του αρέσει να μασκαρεύεται ως δελφίνι.

 

 

Ο μεγάλος φιλικός γίγαντας
Υπόθεση: Η Σόφι είναι μια δεκάχρονη κοπέλα την οποία ένας γίγαντας εφτά μέτρων μεταφέρει από το ορφανοτροφείο της στη Γιγαντοχώρα. Είναι ο μοναδικός του είδους του που δεν τρώει παιδιά κι έτσι πρέπει να προστατεύσει τη Σόφι από τις απειλητικές διαθέσεις των υπολοίπων, δυνατότερων απ’ αυτόν γιγάντων.

 

 

Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Ευρώπης
Υπόθεση: Ο Άλεξ, ο Μάρτι, ο Μέλμαν και η Γκλόρια φτάνουν από την Αφρική στο Μόντε Κάρλο, όπου καταδιώκονται από τη δαιμόνια αστυνομικό Σαντέλ ΝτιΜπουά. Για να ξεφύγουν, γίνονται μέλη ενός περιοδεύοντος τσίρκου, το οποίο ταξιδεύει για το Λονδίνο και από εκεί για τη Νέα Υόρκη.

 

 

Μπομπ ο Σφουγγαράκης: Έξω Απ’ τα Νερά του
Υπόθεση: Εκμεταλλευόμενος τη μυστική συνταγή του καβουροπάτι, το φαστφουντάδικο του κύριου Καβούρη κάνει χρυσές δουλειές στον Βυθό του Μπικίνι. Όταν, όμως, ο ραδιούργος Πλαγκτόν επιχειρήσει να κλέψει τη συνταγή και εκείνη χαθεί, ο Μπομπ Σφουγγαράκης θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο για να σώσει τον υποβρύχιο κόσμο του, στον οποίο κυριαρχεί πλέον το χάος και η (αυτο) καταστροφή.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close