Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη της πόλης, σου φτιάχνει τις πιο νόστιμες bruchettes

ΤοBruschetta μόλις έφτασε στην πόλη για να μας μυήσει στα μυστικά της τέλειας μπρουσκέτας!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2021

Η ιταλική μπρουσκέτα είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αρωματικά σνακ. Τραγανή, γευστική και νόστιμη όσο λίγα σνακ, είναι ιδανική για να φέρει άρωμα Ιταλίας στις βραδιές μας και να μας χορτάσει με απλά υλικά και αέρα Μεσογείου

Και το νέο μαγαζί της πόλης, το οποίο άνοιξε μόλις τις πόρτες του, εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς το σκοπό. Να μας μυήσει στον πεντανόστιμο κόσμο της, δίνοντας βάση τόσο στο ψωμί όσο και στα ποιοτικά υλικά που το συνοδεύουν, αλλά και στον πραγματικά, μικρό μεν, καλαίσθητο δε χώρο του.

Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, για να ανακαλύψουμε τα μυστικά του, αλλά κι αυτά της τέλειας μπρουσκέτας.

Το "Bruschetta", λοιπόν είναι αυτό που λέει το όνομά του!

Αρχικά να σου πούμε ότι θα το βρεις σε ένα μικρό μαγαζί, στη Λεμεσό, και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Φυλάξεως, στο κέντρο της πόλης. Θα σε μαγνητίσει αμέσως η επιγραφή του, αλλά και το μοντέρνο εξωτερικό του, όπου κυριαρχεί το μαύρο.

Σαν όμως πλησιάσεις, οι ιταλικές νότες, τα χρώματα και γεύσεις που αναδύονται από το μαγαζί θα σε οδηγήσουν εκεί και θα σε εντυπωσιάσουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις!

Πρόκειται για το μαγαζί που δημιούργησαν νέοι άνθρωποι, με όρεξη και μεράκι, αλλά και πολύ ενθουσιασμό, σε συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Ερωτοκρίτου ο οποίος ανέλαβε το consulting. "Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το μαγαζί, για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι στήθηκε με όρεξη και μεράκι από νέους ανθρώπους. Διαλέξανε το καθετί με προσοχή, από τον καφέ μέχρι τη διακόσμηση του χώρου. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παρέα με αυτά τα παιδιά δημιουργήσαμε τις πιο νόστιμες bruchettes, σαλάτες και πίτες για όλους εσάς. Υπομονή γιατί σε λίγες μέρες η Λεμεσός θα έχει ένα μαγαζί συνώνυμο της ποιότητας, με τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα", σημειώνει ο σεφ! 

Στο μενού του λοιπόν θα βρεις 14 απολαυστικές μπρουσκέτες, 6 δροσερές σαλάτες, πίτες όπως κουρού ταψιού και σπανακοτυρόπιτα ταψιού, γλυκά και ένα μοναδικό χαρμάνι καφέ... που θα σε κάνουν αμέσως bruschetta addicted!

Δώσε βάση στο ψωμί
Το ψωμί αποτελεί της βάση της μπρουσκέτας κι αυτό σημαίνει ότι είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά. Εξ ου κι εδώ σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε σπιτικό ψωμί, πολύσπορο, ιταλική φοκάτσια και ολικής αλέσεως. 

Ακολούθως επίλεξε πώς την προτιμάς: Νησιώτικη (με πολτό ελιάς, ψιλοκομμένη ντομάτα, φέτα τριμμένη, ρίγανη, ελαιόλαδο και φρέσκο θυμάρι), ισπανική, γαλλική, ιταλική, με φυστικοβούτυρο, με σολομό και μπαχαρικά, με σολομό με αβοκάντο, με πιπεριές φλωρίνης, με ψητό κοτόπουλο, με χαλούμι με μαρμελάδα ντομάτας, μοτσαρελλίνι κ.ά. 

Μπορείς ωστόσο να επιλέξεις επιπλέον υλικά από τη βιτρίνα, ενώ έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις χορτοφαγική αλλά και νηστήσιμη μπρουσκέτα με φυτικό τυρί.

Μη χάνεις χρόνο, πέρνα από το μαγαζί ή κάνε την παραγγελία σου στο 70 088876, για Delivery & Takeaway:

(70 088876)  Αγίας Φυλάξεως 115B, Λεμεσός.
'Ώρες λειτουργίας: 
Δευτέρα - Παρασκευή 06:00 - 21:00
Σάββατο 07:00 - 16:00.

 


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close