Πάμε Ταξίδι , Guide

Ελκυστικές τιμές από τα ξενοδοχεία της Πάφου

Υπολογίζεται ότι μέχρι τα μέσα Απριλίου αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες θα έχουν λειτουργήσει

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2021

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια των φορέων της Πάφου να προσελκύσουν ντόπιους, αρχικά, και στη συνέχεια και ξένους τουρίστες.

Σύφωνα με όσα αναφέρει το pafoslive, η αρχή γίνεται με τους ντόπιους με την Eταιρεία Tουριστικής Aνάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και τους ξενοδόχους να επιχειρούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όχι μόνο των ντόπιων που παραδοσιακά επιλέγουν την επαρχία αλλά και άλλων που δεν την έχουν ακόμη εξερευνήσει. Ο πρόεδρος της ΕΤΑΠ Γιώργος Μάης δήλωσε ότι προς την κατεύθυνση αυτή η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης θα επιχειρήσει να «φωτίσει» αθέατες ή όχι και τόσο προβεβλημένες «γωνιές» και περιοχές της επαρχίας Πάφου.

Η εκστρατεία θα καλύψει σε πρώτο στάδιο το επόμενο τρίμηνο δίνοντας έμφαση στην περίοδο αμέσως μετά τις χαλαρώσεις και στο Πάσχα. Η ΕΤΑΠ σχεδιάζει νέα εκστρατεία για τη θερινή τουριστική περίοδο και κυρίως τον παραδοσιακό μήνα διακοπών των Κυπρίων, τον Αύγουστο.

Υπολογίζεται ότι μέχρι τα μέσα Απριλίου αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες θα έχουν λειτουργήσει στην επαρχία προσφέροντας μάλιστα και ελκυστικά πακέτα για τους πελάτες τους.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close