Εκδρομές να πας , Guide

Explore Pafos: Ένας πρωτοποριακός ψηφιακός Τουριστικός Οδηγός για να γνωρίσεις την πόλη

Σίγουρα θα σε βοηθήσει πολύ!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2021

Ένα ακόμη χρήσιμο ψηφιακό εργαλείο για να γνωρίσει ο κάθε επισκέπτης αλλά και ο ντόπιος κάτοικος της Πάφου τις κρυφές και φανερές ομορφιές της πόλης της Θεάς και να βρει εύκολα και απλά οποιαδήποτε πληροφορία αναζητεί, δημιούργησε ο Δήμος Πάφου.

Ο ψηφιακός τουριστικός οδηγός Explore Pafos προσφέρει τη δυνατότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο να ανακαλύψει με γρήγορο, εύκολο και ελκυστικό τρόπο κάθε γωνιά της πόλης και να περιηγηθεί ψηφιακά στις γραφικές νεοανακαινισμένες πλατείες της, στους χώρους αστικής και πολιτιστικής υποδομής, στα αρχαιολογικά μνημεία και στα  αξιοθέατα της Πάφου. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, επεξηγηματικά κείμενα και χρήσιμες πληροφορίες παρουσιάζει το ιστορικό παρελθόν και το σύγχρονο πρόσωπο της πόλης μέσα  από την ιστορία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η Γενέτειρα της Αφροδίτης.

Το Explore Pafos είναι διαθέσιμο σ' αυτόν τον σύνδεσμο σε τέσσερις γλώσσες, ελληνική, αγγλική, ρωσική, γερμανική και εβραϊκή, ενώ σύντομα θα προστεθούν η γαλλική  και η αραβική.  Μπορείτε να κατεβάσετε και την αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά που συμπεριλαμβάνει για κάποια σημεία ενδιαφέροντος και περιήγηση με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας (κουμπί AR) από τους εξής συνδέσμους: Για android & για iOS.

* Η ψηφιακή πλατφόρμα δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου Smart Cities του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020». 
 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close