Shopping , News

6 ξεχωριστά δώρα για να της προσφέρεις την Ημέρα της Γυναίκας

Αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι μπόλικη αγάπη, ακόμα και «πακεταρισμένη»!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2021

Αύριο, 8 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας και σίγουρα σκέφτεσαι τι θα χαρίσεις στις πιο σημαντικές γυναικείες υπάρξεις που υπάρχουν στη ζωή σου.  Άλλωστε, όλες οι γυναίκες αξίζουν έστω και μια καλή κουβέντα, ένα «ευχαριστώ» και ένα «σ’ αγαπώ».

Αν όμως, δεν έχεις βρει ακόμα τι θα είναι που θα την εκπλήξει περισσότερο, ρίξε μία ματιά στις επιλογές που σου προτείνουμε και να’ σαι σίγουρος/η πώς θα την κάνεις να νιώθει περισσότερο μοναδική.

Γράμμα ή ραβασάκια
Αυτό που εκπλήσσει πολλές γυναίκες είναι το «κρυμμένο» γράμμα κάτω από ένα μαξιλάρι ακόμα και ένα μικρό σημείωμα στο ψυγείο.  Είναι ένας απλός τρόπος, την ίδια ώρα ξεχωριστός, αφού δεν θα είναι κάτι που συνηθίζει να βλέπει.

Λαχταριστά και ξεχωριστά μπισκοτάκια ή σοκολατάκια
Εκεί έξω, υπάρχουν χιλιάδες ζαχαροπλαστεία τα οποία σίγουρα θα σου προσφέρουν χιλιάδες επιλογές για να την γλυκάνεις περισσότερο.  Αν είναι μαμά σου, σου προτείνουμε να της χαρίσεις ένα κουτί γεμάτο chocolates bombs, που είναι η (ιδανική) λύση αν προτιμά να πίνει ζεστή σοκολάτα παρά καφέ.  Εάν είναι αδερφή σου και ξέρεις ότι τρελαίνεται για φράουλες, μπορείς να της χαρίσεις ένα περιποιημένο κουτάκι γεμάτο φράουλες, φτιαγμένες με πολλή αγάπη και δημιουργικότητα.  Αν είναι η σύντροφός σου και την «χαρακτηρίζει» το άγχος, κλείσε της μαθήματα γιόγκα!  Από την άλλη, αν είναι η γιαγιάκα σου χάρισέ της πανέμορφα μπισκοτάκια που σίγουρα θα τα βρεις σε πολλά, πολλά μικρά και μεγάλα ζαχαροπλαστεία.

Ένα τριαντάφυλλο ή ένα μπουκέτο λουλούδια
Σίγουρα η μυρωδιά και τα χρώματα ενός λουλουδιού θα την κάνουν να χαμογελάσει περισσότερο.  Πρόκειται για την ίσως πιο όμορφη κίνηση, καθώς η όλη σκηνή, της θυμίζει παραμύθι…

Βιβλίο για το νόημα της ζωής
Ένα βιβλίο το οποίο θα υπενθυμίζει την αξία της ζωής και τη σημασία του να απολαμβάνει της στιγμές της, φυσικά και θα την ενθουσιάσει.  Άλλωστε, είναι σημαντικό να της το υπενθυμίσεις και εσύ, λεκτικά, αλλά και με πράξη, καθώς τα γραφόμενα, μπορούν ίσως να την «πείσουν» περισσότερο.

Ένα μοναδικό δείπνο
Τι θα έλεγες αν της έφτιαχνες το τέλειο δείπνο, με γεύσεις ασιατικές;  Σίγουρα, αν της αρέσουν αυτές οι γεύσεις και οι τάση του «διαφορετικού», παρήγγειλε εξαιρετικά πιάτα και κάνε την ξεχωριστή.  Μπορούν, κάλλιστα, να έρθουν εύκολα και γρήγορα στο τραπέζι σου.

Ένα χειροποίητο κόσμημα
Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό ένα δώρα για να λέγεται «δώρο».  Άλλωστε, η σκέψη μετράει περισσότερο.  Αν όμως, την βλέπεις ότι χρειάζεται ένα καινούργιο κόσμημα, μοναδικό, πες «ναι» σε μικρά ή μεγάλα μαγαζιά που φτιάχνουν χειροποίητα κολιέ, δακτυλίδια και πολλά άλλα, που σίγουρα θα την ενθουσιάσουν.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close