Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το BonBerry φτιάχνει τις φράουλες όπως δεν τις έχεις ξαναδοκιμάσει

Δηλαδή με κέφι, φαντασία και μπόλικο χρώμα

Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2021

Χωρίς αμφιβολία, όλοι μας λίγο ή πολύ τρώμε καθημερινά φρούτα, και ειδικά τις φράουλες. Έτσι, η αγάπη που πολλοί έχουμε σε αυτά, ώθησε τη δημιουργό τους να τα κάνει ακόμα πιο νόστιμα και δημιουργικά!  

Η 29χρονη Radina Kamenova η οποία κατάγεται μεν από τη Βουλγαρία αλλά ζει και εργάζεται στην Κύπρο εδώ και μία δεκαετία, είναι λάτρης της σοκολάτας αλλά της τέχνης! Θέλοντας λοιπόν να ακολουθήσει το πάθος της παρακολούθησε αρχικά μαθήματα τέχνης και στη συνέχεια σοκολάτας σε Βιέννη και Κύπρο! Στη συνέχεια η δημιουργικότητα και η φαντασία την οδήγησαν στη δημιουργία του BonBerry, ενός brand που μεγαλώνει καθημερινά και στηρίζεται στη μεγάλη της αγάπη γι’ αυτό που κάνει! 

Με σταθερή επένδυση στην εκπαίδευση και την αναζήτηση ξεχωριστών πρώτων υλών, το BonBerry αποτελεί ένα ιδιαίτερο brand, το οποίο έχει αναπτύξει μοναδική στον κλάδο της τεχνογνωσία, προσφέροντας έτσι ευρεία γκάμα πρωτότυπων συνταγών που διευρύνουν τους γευστικούς ορίζοντες. 

Τι είναι λοιπόν το πεντανόστιμο BonBerry;
Είναι ένα μοναδικό στην αγορά της Κύπρου brand που έχει έδρα τη Λεμεσό! Οι δημιουργίες του χαρακτηρίζονται από φοβερή δημιουργικότητα, ποικιλία και φρεσκάδα και τα προϊόντα που απολαμβάνουμε είναι άκρως ποιοτικά! 

«Αυτό αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας να χρησιμοποιήσουμε τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά που διατίθενται στην αγορά, για τη δημιουργία προϊόντων που ξεχωρίζουν για την εμφάνιση, την υφή και τη γεύση τους», σημειώνει η δημιουργός τους! 

Πρόκειται για custom made νοστιμιές, βουτηγμένες σε υψηλής ποιότητας βελγική σοκολάτα. Δοκίμασε φράουλες, μπανάνες, ζαχαρωμένα μήλα, μπάρες σοκολάτας, ζαχαρωμένες πορτοκαλόφλουδες, ginger bites, breadsticks και ice cream cones σε διάφορα χρώματα, μοτίβα και themes... και δεν θα ξεκολλάς εύκολα μετά! 

Μπορείς να τα βρεις σε όμορφα περιποιημένα κουτάκια, που αποτελούν ιδανικά δώρα για τις γιορτές, αλλά και ως πύργους, ένα διαφορετικό είδος τούρτας σε σπέσιαλ περιπτώσεις.

Η φοβερή δημιουργός τους αναλαμβάνει επίσης να σου φτιάξει τις μοναδικές δημιουργίες της και για διάφορες εκδηλώσεις, όπως bridal showers, γενέθλια, γάμους, εταιρικές εκδηλώσεις αλλά και ως εταιρικά δώρα.

Μάλιστα πλέον τα προϊόντα της έρχονται και στο χώρο σου μέσω delivery, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι πολύ σύντομα πρόκειται να δημιουργηθεί και το e-shop της εταιρείας, όπου πέρα από τα πεντανόστιμες δημιουργίες της Radina, θα μπορείς να βρεις και να αγοράσεις από tote bags μέχρι μπλουζάκια, φούτερ, κούπες καφέ και πολλά άλλα.

Τηλέφωνο: 97698823
Email: bonberry.cy@gmail.com
Facebook: BonBerry.cy
Instagram: bonberry.cy
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close