Shopping , News

Ανακαλύψαμε ένα ανθοπωλείο που φτιάχνει κάτι μοναδικό

Και όπως λένε, σου κάνουν delivery λουλούδια και ευτυχία!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2021

Ας το παραδεχτούμε. Ένα μπουκέτο λουλούδια είναι ό, τι πρέπει για να πάει η μέρα μας καλά και για ν’ ανοίξει πιο εύκολα το μάτι μας. Οι άνθρωποι πολλών χωρών της Ευρώπης, έχουν συνήθειο να γεμίζουν το σπίτι τους με λουλούδια, αν όχι σε μεγάλο βαθμό, σε μικρό, αγοράζοντας για παράδειγμα ένα μπουκέτο τουλίπες για την τραπεζαρία τους, ή κόκκινα, της φωτιάς, τριαντάφυλλα για το δωμάτιο τους.

Αλήθεια, το έχουμε εμείς στην Κύπρο αυτό ή όχι;  Φαίνεται να «πήραν» μπρος και οι Κύπριοι σ’ αυτό το θέμα• ίσως η αιτία να είναι το lockdown ή γενικά η «μαυρίλα» που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Άλλωστε, αυτό μας το επιβεβαιώνει και ένα μικρό μαγαζάκι-ανθοπωλείο, στην καρδιά της Λάρνακας, που ξεχωρίζει από χίλια μίλια μακριά, λόγω των λουλουδιών (που σε περιμένουν!) και της ζεστής ατμόσφαιρας που σου προσφέρει, μέσα και έξω.

Το «Adonis Flower Shop», βρίσκεται λίγη απόσταση μακριά από τις Φοινικούδες, στη Λάρνακα και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι κυρίως οι ανθοδέσμες του. Το συγκεκριμένο μαγαζάκι, ασχολείται περισσότερο με γάμους, βαπτίσεις και γενικότερα διακοσμήσεις και ταυτόχρονα με δημιουργίες που έχουν να κάνουν με λουλούδια, για ένα δώρο για παράδειγμα ή το πιο απλό, για μια διαφορετική πινελιά στο χώρο του σπιτιού σου, όπως μια ορχιδέα.

Τα λουλούδια, σε μπουκέτο ή όχι, πάντα φρέσκα, περιποιημένα, ενόψει και της πανδημίας του κορωνοϊού, μπορούν άμεσα να «ρθουν» και στο σπίτι σου, με delivery, και όπως λένε… παραδίδουν λουλούδια, παραδίδουν και ευτυχία!

Στο μεταξύ, αν τους καλέσεις ευχήσου τους…φέτος κλείνουν 30 χρόνια!

>>  24 659158, Αcademia Centre, Γρηγόρη Αυξεντίου, Κατάστημα 9, Λάρνακα, 6021

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close