Cine News , Κινηματογράφος

Όλες οι ταινίες και σειρές που έρχονται τον Μάρτιο στο Netflix

Το νέο θρίλερ από τους δημιουργούς του «La casa de papel», το «Bad Trip» με τον Έρικ Αντρέ και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον Notorious B.I.G.

Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2021

Όπως φαίνεται, μεγάλο μέρος και του Μαρτίου –τουλάχιστον το πρώτο του μισό- θα το περάσουμε σε lockdown. Όλοι ελπίζουμε να είναι πραγματικά το τελευταίο. Το Netflix, η τηλεοπτική συνήθεια που γιγαντώθηκε τον τελευταίο χρόνο, συνέβαλε σε αυτό και η πανδημία, έρχεται τον Μάρτιο με ένα πραγματικά πλούσιο πρόγραμμα, νέες πρωτότυπες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιδικό πρόγραμμα.

Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τι έρχεται τον Μάρτιο στο Netflix.  

Πρωτότυπες σειρές

Το Πλωτό Σπίτι (The Houseboat)
Οι μουσικοί και φίλοι Φιν Κλίμαν και Όλι Σουλτς προσπαθούν επί δύο δύσκολα χρόνια να επαναφέρουν το σπίτι του τραγουδιστή Γκούντερ Γκάμπριελ στην παλιά αίγλη του. Από τις 9 Μαρτίου.

Γάμος ή Δάνειο (Marriage or Mortgage)
Μια διοργανώτρια γάμων και μια μεσίτρια διαγωνίζονται για την καρδιά και το πορτοφόλι των μελλόνυμφων. Θα διαλέξουν παραμυθένιο γάμο ή το σπίτι των ονείρων τους; Από τις 10 Μαρτίου.

Α.Τ. Παραδείσου: Μέρος 3 (Paradise PD: Part 3)
Οι όχι και τόσο έντιμοι αστυνομικοί του Παραδείσου μπλέκονται σε εκβιασμό σκύλων, κλοπή σπέρματος, εκφοβισμό καταστημάτων ντόνατς και πολλά ακόμη φρικαλέα εγκλήματα. Από τις 12 Μαρτίου.

Σήμα Αγάπης: Σεζόν 2 (Love Alarm: Season 2)
Λαχταρώντας μια ηχηρή απόδειξη των συναισθημάτων της, η Τζοτζό προσπαθεί να απεγκαταστήσει την ασπίδα ώστε να ακούσει από την εφαρμογή τη μοναδική αληθινή της αγάπη. Από τις 12 Μαρτίου.

Άμπλα Φαχίτα (Abla Fahita: Drama Queen)
Μια αθώα φυγάς, η Άμπλα Φαχίτα, χωρίζεται από τα παιδιά της. Η διάσημη ντίβα θα κάνει τα πάντα για να καθαρίσει το όνομά της και να επανενωθεί μαζί τους. Έρχεται τον Μάρτιο.

Το Χαμένο Βασίλειο των Πειρατών (The Lost Pirate Kingdom)  
Σε αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ, οι πραγματικοί πειρατές της Καραϊβικής λεηλατούν βίαια τα πλούτη του κόσμου και χτίζουν μια παραδόξως ισόνομη δημοκρατία. Από τις 15 Μαρτίου.

Sky Rojo
Τρέχοντας να ξεφύγουν από τον νταβατζή τους, τρεις γυναίκες ξεκινούν ένα άγριο και τρελό ταξίδι αναζητώντας την ελευθερία. Από τους δημιουργούς του "Η Τέλεια Ληστεία". Από τις 19 Μαρτίου.

Dealer (Caïd)    
Σε αυτήν τη ρεαλιστική σειρά με αμοντάριστο υλικό, τα αίματα ανάβουν όταν δύο δημιουργοί προσπαθούν να γυρίσουν το βιντεοκλίπ ενός ράπερ σε μια περιοχή με συμμορίες. Από τις 10 Μαρτίου.

The One   
Η αγάπη μπλέκεται με τα ψέματα, όταν μια ερευνήτρια DNA συμβάλλει στην εύρεση του τέλειου συντρόφου και δημιουργεί μια τολμηρή νέα υπηρεσία ζευγαρώματος. Από τις 12 Μαρτίου.

Formula 1: Οδηγός... Επιβίωσης: Σεζόν 3 (Formula 1: Drive to Survive: Season 3)
Στη σύντομη σεζόν του 2020, ο Λιούις Χάμιλτον, ο Μαξ Φερστάπεν και άλλοι κορυφαίοι οδηγοί κυνηγούν την καρό σημαία καθώς ο COVID-19 συνταράσσει όλο τον κόσμο. Από τις 19 Μαρτίου.

Ποιος Σκότωσε τη Σάρα; (Who Killed Sara?)
Μετά από 18 χρόνια στη φυλακή, ο Άλεξ εκδικείται την οικογένεια Λαζκάνο που, για να διαφυλάξει την υπόληψή της, τον παγίδευσε για τον φόνο της αδελφής του, της Σάρα. Από τις 24 Μαρτίου.

Έδεσε το Γλυκό!: Διπλός μπελάς (Nailed It!: Double Trouble)
Όταν δύο ανίδεοι "καλλιτέχνες" της ζαχαροπλαστικής ενώνουν τις δυνάμεις τους, η κατάσταση είναι για γέλια. Οι κολλητοί και τα αδέρφια είναι δύο φορές χειρότεροι. Από τις 24 Μαρτίου.

Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ (The Irregulars)
Στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, μια ομάδα απροσάρμοστων εργάζεται για την επίλυση υπερφυσικών εγκλημάτων, για λογαριασμό του Δρα Γουάτσον και του ασύλληπτου Σέρλοκ Χολμς. Από τις 26 Μαρτίου.

Το Είδα με τα Μάτια μου: Λατινική Αμερική (Haunted: Latin America)
Καθημερινοί άνθρωποι αφηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίες με φαντάσματα μέσα από μια αναπαραστατική αναβίωση των εμπειριών τους με υπερφυσικά και μεταφυσικά στοιχεία. Από τις 31 Μαρτίου.

 

Πρωτότυπες ταινίες

Moxie: Κορίτσια με Τσαγανό
Αντλώντας έμπνευση από το επαναστατικό παρελθόν της μαμάς της και από μια νέα φίλη, μια ντροπαλή δεκαεξάχρονη φτιάχνει ανώνυμα ένα περιοδικό που τα βάζει με τον σεξισμό. Από τις 3 Μαρτίου.

       
Η Φρουρός
Sentinelle
Αφού επιστρέφει σπίτι μετά από μια τραυματική αποστολή, μία Γαλλίδα στρατιώτης χρησιμοποιεί τις φονικές δεξιότητές της και κυνηγά αυτόν που επιτέθηκε στην αδερφή της. Από τις 5 Μαρτίου.

Το Ρόδο της Βομβάης
Bombay Rose   
Σε μια ζωηρή, σαγηνευτική και πολυδιάστατη πόλη, ο φρέσκος έρωτας δύο ονειροπόλων δοκιμάζεται από το καθήκον και τις θρησκευτικές διαφορές. Από τις 8 Μαρτίου.

H Σύναξη
Coven of Sisters         
Χώρα των Βάσκων, 1609. Προκειμένου να αναβάλει την εκτέλεσή της, μια ομάδα γυναικών που κατηγορείται για μαγεία παρασύρει τον ανακριτή της να δει το Σάββατο των μαγισσών. Από τις 11 Μαρτίου.

Η Μέρα του Ναι
YES DAY 
Δύο γονείς αποφασίζουν επιτέλους να πουν "ναι" στις πιο τρελές απαιτήσεις των παιδιών τους —μέχρι ένα όριο βέβαια— και ζουν μια μέρα με αχαλίνωτη πλάκα και περιπέτειες. Από τις 12 Μαρτίου.

Χάρτινες Ζωές
Paper Lives       
Στην Κωνσταντινούπολη, ο εργάτης σε αποθήκη αποβλήτων Μεχμέτ παίρνει υπό την προστασία του ένα αγόρι και σύντομα θα αντιμετωπίσει τη δική του τραυματική παιδική ηλικία. Από τις 12 Μαρτίου.

Simply Black    
Ο Ζαν-Πασκάλ Ζαντί μελετά τις φυλετικές διακρίσεις και την ταυτότητά του ως μαύρου της Γαλλίας σε αυτό το σατιρικό ντοκιμαντέρ στο οποίο συμμετέχει και ο Φαρί. Από τις 17 Μαρτίου.

Cabras da Peste       
Δύο αταίριαστοι αστυνομικοί από διαφορετικές περιοχές της Βραζιλίας αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν μια συμμορία που τρομοκρατεί τις γενέτειρές τους. Από τις 18 Μαρτίου.

Ένα Μικρό Πρόβλημα
One Small Problem
Ο έρωτας της ζωής του απεχθάνεται τα παιδιά. Έτσι, όταν η 9χρονη κόρη του προτείνει να προσποιηθεί ότι είναι η αδερφή του... τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Από τις 19 Μαρτίου.

Στο Ίδιο Κύμα
Caught by a Wave        
Ερωτεύτηκαν σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση στη Σικελία. Και τώρα, η πικρή αλήθεια εμπνέει δύο έφηβους λάτρεις της ιστιοπλοΐας να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο. Από τις 25 Μαρτίου.

Σε Μια Εβδομάδα
A Week Away
Σ' αυτό το ευχάριστο μιούζικαλ, ένας προβληματικός έφηβος πηγαίνει σε μια θερινή κατασκήνωση και βρίσκει αναπάντεχα τον έρωτα, φίλους κι ένα μέρος όπου ανήκει.  Από τις 26 Μαρτίου.

Bad Trip   
Σε μια κωμωδία με κρυφή κάμερα από τον παραγωγό του "Bad Grandpa", δυο φίλοι ξεκινούν με το αμάξι ένα ταξίδι γεμάτο φάρσες που σπέρνουν το χάος σε καθημερινούς ανθρώπους. Από τις 26 Μαρτίου.

 

Πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

Biggie: I Got a Story to Tell        
Με σπάνιο οπτικό υλικό και εκ βαθέων συνεντεύξεις, αυτό το ντοκιμαντέρ τιμά τη ζωή του Notorious B.I.G. και την πορεία του, που από απατεώνας έγινε βασιλιάς της ραπ. Από την 1η Μαρτίου.

Φόνος μεταξύ Μορμόνων
Murder Among the Mormons       
Οι ριψοκίνδυνες απάτες μιας ιδιοφυΐας γίνονται φονικές —και κλονίζουν συθέμελα μια παγκόσμια εκκλησία— σε αυτήν τη συγκλονιστική ιστορία αληθινού εγκλήματος. Από τις 3 Μαρτίου.

Η Νεβένκα Φερνάντεθ Σπάει τη Σιωπή της
Nevenka: Breaking the Silence         
Ένα ντοκιμαντέρ που εξετάζει την ιστορική αγωγή του 2001 στην Ισπανία, από τη δημοτική σύμβουλο Νεβένκα Φερνάντες στον δήμαρχο Ισμαέλ Άλβαρεθ για σεξουαλική παρενόχληση. Από τις 5 Μαρτίου.

Τελευταία Ευκαιρία: Μπάσκετ
Last Chance U: Basketball 
Η "Τελευταία Ευκαιρία" κατεβαίνει στα παρκέ του Ανατολικού Λος Άντζελες, όπου ένας προπονητής με ισχυρές πεποιθήσεις καθοδηγεί νεαρούς που θέλουν να δείξουν τι αξίζουν. Από τις 10 Μαρτίου.

Operation Varsity Blues: Το Σκάνδαλο των Κολεγίων
Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal     
Αυτό το ντοκιμαντέρ ερευνά με αναπαραστάσεις τον εγκέφαλο πίσω από την απάτη με την παράτυπη εισαγωγή παιδιών πλουσίων και διασήμων σε κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Από τις 17 Μαρτίου.

Seaspiracy: Ψαρεύοντας Απαντήσεις
Seaspiracy        
Ένας παθιασμένος με τους ωκεανούς σκηνοθέτης αποφασίζει να καταγράψει την καταστροφή που προκαλούν οι άνθρωποι στα θαλάσσια είδη και αποκαλύπτει μια παγκόσμια συνωμοσία. Από τις 24 Μαρτίου.

 

Πρωτότυπες παιδικές ταινίες και σειρές

Παιχνίδια με Λέξεις: Σεζόν 5
Word Party: Season 5
Διασκεδάστε με τα ζωάκια Φράνι, Μπέιλι, Κιπ, Λούλου και Τίλι που μαθαίνουν νέες λέξεις και χρήσιμα πράγματα στα Αγγλικά και τα Μανδαρινικά μέσα από τραγούδι και χορό! Από τις 2 Μαρτίου.

Η Πόλη των Φαντασμάτων
City of Ghosts         
Γνωρίστε τη Λέσχη Φαντασμάτων! Με τις περιπέτειές τους, γυρίζουν όλο το Λος Άντζελες καθώς μιλάνε με φαντάσματα, λύνουν προβλήματα και μαθαίνουν την ιστορία της πόλης. Από τις 5 Μαρτίου.

Zero Chill 
Η Κέιλα, ταλαντούχα αθλήτρια του πατινάζ, πρέπει να αφήσει πίσω της τα πάντα όταν η οικογένειά της ακολουθεί τον δίδυμο αδερφό της, Μακ, σε μια περίφημη ακαδημία χόκεϊ. Από τις 15 Μαρτίου.

Βάφλα + Μότσι
Waffles + Mochi
Οι μαριονέτες Βάφλα και Μότσι ταξιδεύουν με περιέργεια ανά την υφήλιο για να εξερευνήσουν γεύσεις και πολιτισμούς, μαθαίνοντας για υλικά από ολόκληρο τον κόσμο. Από τις 16 Μαρτίου.

Alien TV: Season 2   
Οι εξωγήινοι ρεπόρτερ Ίξμπι, Πίξμπι και Σκουί επιστρέφουν στη Γη, όπου μαθαίνουν κι άλλα παράξενα έθιμα και εφευρέσεις των ανθρώπων όπως τα τρένα και τη μόδα. Από τις 19 Μαρτίου.

Country Comfort       
Μια ανερχόμενη νεαρή τραγουδίστρια κάντρι βρίσκει την μπάντα που πάντα ονειρευόταν, πιάνοντας δουλειά ως νταντά σε μια οικογένεια με πολύ ταλέντο στη μουσική. Από τις 19 Μαρτίου.

Μυστική Υπηρεσία Ελέγχου Μαγείας
Secret Magic Control Agency
Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ του παραμυθιού, ως μυστικοί πράκτορες πλέον, πρέπει να επιστρατεύσουν τη μαγεία, την ευφυΐα και την ομαδικότητά τους για να βρουν έναν βασιλιά. Από τις 25 Μαρτίου.

Οι Χταποδοναύτες και το Δαχτυλίδι της Φωτιάς
Octonauts & the Ring of Fire        
Όταν ξεκινά μια αλυσιδωτή αντίδραση στον ωκεανό από ηφαίστεια που εκτοξεύουν λάβα, οι Χταποδοναύτες πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τους θαλάσσιους φίλους τους. Από τις 30 Μαρτίου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close