Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2021
Το El Diablo με την Έλενα Τσαγκρινού παρουσιάστηκε στην κυπριακή τηλεόραση την Τετάρτη και αμέσως προκάλεσε αντιδράσεις.
Χριστιανοί πολίτες ζητούν την ακύρωση της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision μέσω ψηφίσματος στη διάσημη πλατφόρμα Avaaz.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι «αγαπητοί συμπολίτες, η συμμετοχή της Κύπρου στο Διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι EL DIABLO είναι σκανδαλώδης για εμάς τους Χριστιανούς. Ενώστε μαζί μας τη φωνή διαμαρτυρίας».
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη προβολή του τραγουδιού El Diablo που ερμηνεύει η Έλενα Τσαγκρινού μαζί με το videoclip παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο ΡΙΚ. Το «El Diablo» έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.
Στο βίντεο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, πρωταγωνιστεί η Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές. Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη, ενώ τη χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennin.
Σχετικά
Eurovision 2026 Ελλάδα: Κλείδωσε η ημερομηνία για τον εθνικό τελικό της χώρας
Ποιος θα εκπροσωπήσει άραγε φέτος την Ελλάδα
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Κωστή Μαραβέγια στη Λευκωσία
Ζούμε τον πιο γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων με live μουσική, χορό και μαγεία για μικρούς και μεγάλους
Dani Gambino: Βάζει φωτιά στις γιορτές! Η πιο εκρηκτική συναυλία στην Κύπρο την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου!
Οι Γιαγκίνηδες θα στήσουν μία μεγάλη (λαϊκορεμπέτικη) γιορτή στην Αγία Βαρβάρα
Το πιο φρέσκο ρεμπετολαϊκό σχήμα, έρχεται Κύπρο
Eurovision 2026: Αυτές είναι οι 35 χώρες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης - Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό συμμετοχών στην ιστορία του διαγωνισμού
Λούκας Γιώρκας, στο Maestro Live Stage!
Ένα αλλιώτικο μουσικό ταξίδι, που δεν πρέπει να χάσεις!