Cine News , Κινηματογράφος

Αυτή είναι η νέα, μυθική και «τρομακτική» ταινία που έρχεται στο Netflix

Πρόκειται για μία ταινία βασισμένη στη μυθολογία του μυθικού Κθούλου σε παραγωγή του Σπάικ Λι

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2021

Έρχεται στο Netflix ταινία βασισμένη στη μυθολογία του Κθούλου σε παραγωγή του Σπάικ Λι που θα λέγεται «Gordon Hemingway & The Realm of Cthulhu» και θα εξελίσσεται στην ανατολική Αφρική του 1928.

O Σπάικ Λι φαίνεται πως βρήκε καινούργιο σπίτι στο Netflix. Ο σκηνοθέτης του «Da 5 Bloods» θα αναλάβει την παραγωγή της νέα ταινίας του Στεφόν Μπρίστολ με τίτλο «Gordon Hemingway & The Realm of Cthulhu», το οποίο μπορεί (ή όχι) να έχει σχέση με του απόκοσμους τρόμους του Χ. Φ. Λάβκραφτ.

Το σενάριο, το οποίο είναι γραμμένο από τον Χανκ Γουν, διαδραματίζεται στην ανατολική Αφρική το 1928 και ακολουθεί έναν πιστολέρο Αφροαμερικάνο, τον Γκόρντον Χέμινγουεϊ o οποίος συνεργάζεται με την πριγκίπισσα και πολεμίστρια Ζενέμπε της Αιθιοπίας για να σώσουν τον αντιβασιλέα τους ο οποίος απήχθη από ένα αρχαίο κακό.

O τίτλος παραπέμπει στη μυθολογία των Κθούλου του Λάβκραφτ αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από το Netflix. Μιας και η ταινία θα εξελίσσεται στην Αφρική και ο Λάβκραφτ ήταν γνωστός για τις ρατσιστικές του αντιλήψεις, ίσως δούμε κάτι ανάλογο με την επιτυχημένη σειρά του HBO «Lovecraft Country».

Ο Μπρίστολ έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2019 με την ταινία «See You Yesterday» για το Netflix την οποία είχε αναλάβει και πάλι την παραγωγή της ο Σπάικ Λι, ενώ τα εφέ θα τα αναλάβει η ομάδα του Goodbye Kansas, η οποία είχε αναλάβει και τα εφέ στις σειρές «Jack Ryan» και «Cursed» αλλά και στην ταινία του Γουές Αντερσον «The French Dispatch».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Πηγή: flix.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close