Πάμε Ταξίδι , Guide

Ποια εταιρεία θα αναλάβει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας;

Μάλλον καμία, αφού καμία συμμετοχή δεν κατατέθηκε στον διαγωνισμό για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2021

Έκπληκτοι έμειναν στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας αφού καμία εταιρεία δεν έλαβε συμμετοχή στο διαγωνισμό για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου - Ελλάδας. Στο διαγωνισμό μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή εταιρείες τόσο από την Κύπρο, τον Ελλαδικό χώρο αλλά και την Ευρώπη.

Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης ανέφερε ότι αυτό δεν πρόκειται για θετική εξέλιξη. «Θα πρέπει να αξιολογήσουμε αφού συσκεφθώ με τους συνεργάτες μου αλλά και σε διαβουλεύσεις με την ναυτιλιακή βιομηχανία για να αξιολογήσουμε τους λόγους και ανάλογα να δούμε το ενδεχόμενο στο επόμενο διάστημα για ενδεχόμενη επαναπροκήρυξη».

Πρόσθεσε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετούς οικονομικούς φορείς, αλλά ενδεχομένως η κατάσταση με την πανδημία όπου τα περισσότερα πλοία είναι καθηλωμένα αλλά και το ρίσκο των μεταφορέων αφού αυτή η υπηρεσία εδώ και 20 χρόνια είναι ανενεργή, να έκαναν δεύτερες σκέψεις και να μην έκαναν προσφορές.

Μετά την εξέταση του διαγωνισμού και τα πορίσματα που θα βγάλουν οι αρμόδιοι του Υφυπουργείου θα υπάρξει εκ νέου προκήρυξη.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close