Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιανουαρίου 2021
Ανακοίνωση για τα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν εξέδωσε ο ΠΑΣΙΚΑ, ζητώντας να διευκρινιστούν τα γκρίζα σημεία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «με αφορμή τα νέα μέτρα που έχουμε όλοι διαβάσει και που ενδέχεται να υιοθετηθούν από την κυβέρνηση, αναφέρουμε ότι και πάλι αφήνεται γκρίζο πεδίο, το οποίο θα εξυπηρετήσει συγκεκριμένους χώρους εάν δεν διευκρινιστεί. Δηλαδή ενώ γίνεται σαφής αναφορά, η οποία ελπίζουμε να παραμείνει έτσι, ότι θα επιτρέπεται η κατ΄οίκον παράδοση φαγητού από όσα κέντρα αναψυχής προσφέρουν αυτή την υπηρεσία, δεν γίνεται καμμιά αναφορά στην υπηρεσία του «ΤΑΚΕ ΑWAY», το οποίο φαίνεται ότι δε θα το επιτρέψουν. Το πρόβλημα όμως που προκύπτει και δημιουργεί ξανά διάκριση είναι ότι θα επιτρέπεται να λειτουργούν τα αρτοποιεία, όπου σε αρκετά από αυτά λειτουργούν και ψησταριές.
Για αυτό καλούμε την κυβέρνηση , όταν θα λαμβάνουν σήμερα τις αποφάσεις τους για την επιβολή των νέων αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων να λάβουν υπόψη πολύ σοβαρά αυτή την ασάφεια και είτε θα επιτρέψουν και στα κέντρα αναψυχής να προσφέρουν αυτή την υπηρεσία είτε θα ξεκαθαρίσουν ότι ουδείς άλλος θα την προσφέρει.
Την ανησυχία μας αυτή την έχουμε ήδη κοινοποιήσει με ψεσινό μας μήνυμα στον Υπουργό της Υγείας».
Σχετικά

Τον Πατρικό ξεσηκώνεται από την Τερσεφάνου και προσγειώνεται στη Λευκωσία
Για ένα μόνο βράδυ, στήνουν την κουζίνα τους στο δρομάκι της Τρικούπη και ετοιμάζουν 4 ξεχωριστά πιάτα

AMANO Kitchen Bar - Νέα γαστρονομική εποχή με τον Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλο ως Consultant & Culinary Director
Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αναλαμβάνει Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία.

Το Φαρμακείον της Φανερωμένης είναι η νέα… “θεραπευτική” στάση για καφέ και ποτό στην πόλη
Ένα νέο café bar με ιστορία, έρχεται να δώσει στην περιοχή της Φανερωμένης γεύση, άρωμα και νέα αίσθηση!

A Night of New Tastes: Το αγαπημένο εστιατόριο Akakiko μας σύστησε τις νέες προσθήκες του μενού σε ένα ξεχωριστό gathering
Μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στο Akakiko του Hilton Nicosia

Μάθαμε πότε ανοίγει το Khora, το νέο ελληνικό εστιατόριο της πρωτεύουσας
Το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας, δέχεται ήδη κρατήσεις

Pinolo: Επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά το Pasta Week!
Από 20 έως 26 Οκτωβρίου, το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο Pinolo, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με ένα sharing menu που σε ταξιδεύει στην καρδιά της Ιταλίας!

Πομιλορού: Η νέα γευστική «απογείωση» στην πόλη!
Το νέο ψητοπωλείο–μαγειρείο φέρνει τις παραδοσιακές συνταγές στην πόρτα σου μέσω Foody — ζεστές, αυθεντικές και φτιαγμένες με μεράκι.

Γνωστή κυπριακή εταιρεία δημιούργησε την Σοκολάτα Μελομακάρονο
Ένα γλυκό αφιέρωμα στην ελληνική κληρονομιά και στη δεξιοτεχνία της χειροποίητης σοκολάτας

Ο Πορφύριος θα σερβίρει το διάσημο οφτό του και παραδοσιακό σουβλάκι (για δύο μέρες)
Με αφορμή το πανηγύρι στην Περιστερώνα, ο Πορφύριος προσφέρει ένα special μενού

Ο διάσημος Ιταλός σεφ και κριτής του MasterChef Italia, Giorgio Locatelli, έρχεται Κύπρο για τη γιορτή της Λευκής Τρούφας
Μαζί του και ο προμηθευτής τρούφας του σεφ, Carlo Caporicci, που θα μοιραστεί τα μυστικά αυτού του πολύτιμου συστατικού

25 χρόνια «Κυρά Γιωργένα»: Μια ιστορία γεμάτη αυθεντικές γεύσεις και διασκέδαση
Η αγαπημένη ταβέρνα της Λάρνακας γιορτάζει ένα τέταρτο του αιώνα με αυθεντικές συνταγές, φιλοξενία και στιγμές που έγιναν αναμνήσεις

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις τραπέζι στους 7 Λινούς
Πήγαμε, δοκιμάσαμε και μεταφέρουμε εικόνες, γεύσεις κι εντυπώσεις από ένα χώρο που έχει καταφέρει να γίνει το πιο πολυσυζητημένο τραπέζι της επαρχίας Λεμεσου