Eating News , Εστιατόρια

Αυτά είναι τα δημιουργικά platters, για τα οποία μιλάνε όλοι!

Γιατί γιορτές χωρίς το «Put it on a Platter», συνοδεία με κρασάκι δεν γίνεται.Εμείς τα δοκιμάσαμε, εσείς;

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020

Αυτές οι γιορτές μπορούν να γίνουν ξεχωριστές κι ας γίνουν από το σπίτι. Πολλές φορές αυτές οι στιγμές, οι κάπως πιο απλές και «μικρές», μπορούν πράγματι να μας κάνουν να λέμε «πέρασαμε υπέροχα». Είναι αυτές οι στιγμές των ασταμάτητων παιχνιδιών κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τσιμπήματα και ό,τι άλλο επιθυμεί η καρδιά μας.

Αυτά τα τσιμπήματα λοιπόν, μπορούν να είναι και αυτά από το «Put it on a Platter». Πίσω από αυτό, κρύβεται μία δημιουργική και χαμογελαστή νεαρή, η οποία δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη που μπορεί να κάνει ξεχωριστές τις στιγμές των ανθρώπων που θέλουν το «κάτι διαφορετικό» για φαγητό.  

Αλήθεια, τι πιο όμορφο από ένα λαχταριστό platter με τυριά, αλλαντικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, μαρμελάδες, παξιμάδια και σοκολάτες;

Η Κύπρια Χριστιάνα Σιαθά, αν και είναι μόλις 25 ετών, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της workshop φτιάχνοντας platters, με διαφορετικό τρόπο και διακόσμηση κάθε φορά.

Γι’ αυτήν είναι ένας άδειος καμβάς, στον οποίο μπορεί να εκφραστεί και να δημιουργήσει. Κύριος στόχος της είναι να κάνει κάθε πελάτη να νιώθει ξεχωριστός.

Το «Put it on a Platter», λοιπόν, είναι ένα local business το οποίο δημιουργεί platters τυριών και αλλαντικών, καθώς επίσης και grazing tables (μπουφέ τυριών – αλλαντικών). Η ιδέα για την ονομασία προέκυψε όταν συνειδητοποίησε πως τα πάντα μπορούν να μπουν σε ένα platter, φτάνει να μπορείς να τα συνδυάσεις και να τα διακοσμήσεις όμορφα.

Αυτό που «επιβάλλεται» γλυκά, πριν να περάσουν οι γιορτές, είναι να δοκιμάσουμε το Christmas platter «Come and join the party», το οποίο είναι διαθέσιμο μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2021.

Πληροφορίες: 99081948/ 96005100 
Email: putitonplatter@gmail.com
Facebook Page: https://www.facebook.com/putitonaplatter

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close