Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2020
Μπορεί η γαλοπούλα να είναι φέτος μικρότερη, καθώς οι καλεσμένοι θα είναι λιγότεροι- όμως το γιορτινό τραπέζι θα στρωθεί και θα περιλαμβάνει μόνο τα καλύτερα!
Εμείς βρήκαμε από πού θα προμηθευτείς τα πιο ποιοτικά φρούτα, λαχανικά και ζαρζαβατικά, στις καλύτερες τιμές, για να ετοιμάσεις το πιο νόστιμο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!
Άλλωστε, πρόκειται για ένα από αυτά τα μαγαζιά που εντυπωσιάζουν και σε κάνουν να λες: «Υπάρχει ακόμη μεράκι;»... Και ναι, υπάρχει!
To «Άρωμα της Γης - Fruits and Vegetables» βρίσκεται λίγα μόνο λεπτά μακριά από τη Λευκωσία, στο Παλιομέτοχο, στην οδό Αρχ. Μακαρίου 42, και είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του!
Το προσωπικό της φρουταρίας έστησε με πάθος και μεράκι έναν χώρο που μέσα του θα βρεις όλα τα καλά της γης, το αποκαλείς απλά «παράδεισο των γεύσεων». Εξάλλου, ξέρουν πολύ καλά από φρέσκα φρούτα και λαχανικά και είναι αφοσιωμένοι στο έργο τους, εδώ και χρόνια -από παιδιά μέσα σε αυτήν τη δουλειά- από τον παππού μέχρι τα εγγόνια, για να μας τα προσφέρουν σε άφθονη ποιότητα και ποσότητα.

Εδώ λοιπόν θα βεις μεγάλη ποικιλία σε ολόφρεσκα φρούτα, λαχανικά και αρωματικά, διάφορους βολβούς και ρίζες... που δεν βρίσκεις εύκολα αλλού.
Και τι όσπρια και τι ξηροί καρποί και τι εξωτικά φρούτα. Και εποχιακούς μεζέδες, από μανιτάρια καλλιεργημένα και άγρια, μέχρι αγρέλια και καραόλους... Αλλά και χόρτα άγρια, όπως στρουφκιά και κάππαρη, μαζεμένα με το χέρι.
Πέρα όμως από αυτά εδώ κάθε Παρασκευή σε περιμένει και ολόφρέσκο ψωμί ζυμωμένο με προζύμι και ψημένο στον ξυλόφουρνο, καθώς επίσης και όλα τα είδη αρτοποιίας.
Σημείωσε επίσης ότι από το μίνι μάρκετ που επίσης λειτουργεί στο χώρο, θα προμυθευτείς ό,τι άλλο χρειάζεσαι για το σπίτι σου.

Είναι ένα μαγαζί φημισμένο κυρίως για την ποιότητά του αλλά και τις ασυναγώνιστες τιμές τους, εξ ου και κάθε Τετάρτη διαθέτει τα ολόφρεσκα προϊόντα του με τιμές μέχρι και 50% μειωμένες.
To «Άρωμα της Γης - Fruits and Vegetables» έχει ό,τι βάλει ο νους του καταναλωτή, που αναζητά έναν χώρο γεμάτο αρώματα και γεύσεις της κυπριακής γης και όχι μόνο, αλλά και ό,τι αναζητά ο επιλεκτικός εστιάτορας, μιας και αναλαμβάνει την προμήθεια εστιατορίων με τα πιο εκλεκτά ζαρζαβατικά (δουλεύει και χονδρικό εμπόριο για χώρους εστίασης σε όλη την Λευκωσία).
Το «Άρωμα της Γης» αναλαμβάνει επιπλέον τόσο να σου ετοιμάσει την παραγγελία σου για να την παραλάβεις από το κατάστημα, όσο και να σου παραδώσει στο σπίτι σου!
(22835865) Αρχεπισκόπου Μακαρίου 42, Παλιομέτοχο, 2682 Λευκωσία. Δ-Σ 07.00-19.00.


Σχετικά
Πάμε στο χωριό για γαλακτομπούρεκο: 5 γλυκές στάσεις εκτός πόλης
Το γαλακτομπούρεκο της κυρίας Σκεύης στην Κακοπετριά, τα παραδοσιακά γλυκά της Θεοπίστης στο Παλαιχώρι και μικροί φούρνοι που δίνουν γλυκό προορισμό στην επόμενη εκδρομή μας.
Μάθαμε ποιοι χώροι εστίασης θα ανοίξουν στο παλιό ΓΣΠ
Νέα εποχή για το Παλιό ΓΣΠ – Έπεσαν οι τελικές υπογραφές!
Μάθαμε πότε ανοίγει το ΦΛΕΡΤ στη Λεμεσό - Δέχεται ήδη κρατήσεις!
To σύγχρονο bar & restaurant που θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς της πόλης
Υπέροχο σουβλάκι με μεράκι σε ένα οικογενειακό καφενείο
Ένα μέρος όπου μπορείς να έρθεις με την οικογένεια ή την παρέα σου, να παραγγείλεις τα κλασικά αγαπημένα και να μοιραστείς ένα τραπέζι γεμάτο γεύσεις.
Η κυπριακή σεφταλιά στη 2η θέση του TasteAtlas – Πρώτο το ελληνικό σπετσοφάι
Με βαθμολογία 4,3 στα 5, η σεφταλιά ξεχωρίζει στην κατάταξη με τα καλύτερα πιάτα με λουκάνικο, ενώ ο γαστρονομικός χάρτης της πλατφόρμας αποκαλύπτει τις διαφορετικές εκδοχές τους ανά τον κόσμο.
Ψάχνεις all-day στέκι; Το ανανεωμένο La Veranda σε προκαλεί, με πολυτέλεια που δεν κοστίζει όσο νομίζεις
Νέα ιδιοκτησία, νέος σεφ, νέο μενού και ένας χώρος που δεν θα αναγνωρίσεις, απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο της Λεμεσού
Παναγιώτης Βασιλείου: «Ένα πιάτο δεν χρειάζεται περιττές υπερβολές για να ξεχωρίσει»
Ο σεφ του Glasshouse Lounge Restaurant στο Adams Beach Hotel της Αγίας Νάπας μιλά για τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα του, τα κυπριακά υλικά, τη σημασία της συνέπειας και τις γιορτινές βραδιές που ετοιμάζει το εστιατόριο.
Πού τρώμε μεσημεριανό; 12+1 διευθύνσεις για καλό φαγητό σε προσιτές τιμές
Από μαγειρευτά και σπιτικές γεύσεις μέχρι χορταστικά πιάτα της ώρας, 13 στάσεις για ένα νόστιμο μεσημεριανό που αξίζει τα λεφτά του
25 εμβληματικά μπισκότα της Ευρώπης – Ανάμεσά τους και οι κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης
Από τα πολωνικά pierniki και τα σκωτσέζικα shortbread μέχρι τα γαλλικά macarons και τους κουραμπιέδες της Νέας Καρβάλης, ένας γευστικός χάρτης γεμάτος βούτυρο, μπαχαρικά και ιστορίες.
Ένα κουκλίστικο καφενείο στο χωριό, για παραδοσιακό πρόγευμα, κυπριακό καφέ και γλυκά
Μια όμορφη αφορμή για να περιπλανηθείς στα πέτρινα σοκάκια του χωριού και να απολαύσεις τη φιλοξενία του
Η Λεμεσός φιλοξενεί τον πρώτο διαγωνισμό Καλύτερου Οινοχόου Σαμπάνιας
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη διοργάνωση
Τις Τρίτες πάμε για (all you can eat) ασιατικό
Το εστιατόριο σε προσκαλεί να απολαύσεις τον κινεζικό του μπουφέ, με ποικιλία επιλογών που σε ταξιδεύουν στις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας.