Shopping , News

5 εκπληκτικά δώρα για να της χαρίσεις την ημέρα της Γυναίκας

Δείξε της την αγάπη και την εκτίμηση σου.

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2020

Την Κυριακή 8 Μαρτίου είναι η παγκόσμια μέρα της γυναίκας κι αν θες να πεις ένα ευχαριστώ στις σημαντικές γυναίκες της ζωής σου, τη μαμά, την αδελφή ή την φίλη σου τότε χάρισε της ένα δώρο επιλεγμένο με πολλή αγάπη και προσοχή. 
Σου ετοιμάσαμε λοιπόν ένα gift guide με ιδέες για το τι μπορείς να της χαρίσεις. 

Spa 
Επέλεξε ένα δώρο που θα της χαρίσει ένα μικρό διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Τι καλύτερο από ένα αναζωογονητικό spa, το οποίο θα χαλαρώσει και το σώμα αλλά και το πνεύμα σου; 
Εδώ σου έχουμε μάλιστα 11 προτάσεις για να κάνεις σπα σε όλη την Κύπρο. 

Καλλυντικά 
Τα beauty gifts είναι ιδανική πρόταση για κάθε γυναίκα, αφού όλες λατρεύουμε οτιδήποτε σχετίζεται με τα προϊόντα ομορφιάς. Σε ενημερώνουμε λοιπόν πως μπορείς να πάρεις τα δώρα σου με 20% έκπτωση από τα καταστήματα Beauty Line

Λουλούδια  
Κλασσική αλλά πάντα υπέροχη επιλογή για κάθε περίσταση. Διάλεξε ένα από τα μοναδικά μπουκέτα με πανέμορφα λουλούδια διαρκείας από το Roses & Moss (26652404) και χάρισε το σε κείνη που θες να πεις ευχαριστώ. 

Κόσμημα 
Δεν χρειάζεται να κοστίζει πολλά φτάνει να είναι διαλεγμένο αποκλειστικά για εκείνη. Ένα όμορφο κόσμημα για το λαιμό ή το χέρι που θα της υπενθυμίζει εσένα είναι ένα υπέροχο δώρο. Μπορείς να βρεις ωραία κοσμήματα στα καταστήματα Tsiropoulos, Spanos, Oxette αλλά και Accessories. 

Σοκολατάκια
Ένα όμορφο κουτί με λαχταριστά σοκολατάκια είναι το πιο γλυκό δώρο που μπορείς να της χαρίσεις. Μπορείς να βρεις νόστιμα σοκολατάκια σε διάφορα ζαχαροπλαστεία και σοκολατέρι όπως για παράδιεγμα τη Leonidas σοκολατερί . 
 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close