Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τρεις πεζοπορίες (με τους Cyprus Strollers) τον Δεκέμβριο

Οι Cyprus Strollers έφτιαξαν πρόγραμμα και για τον Δεκέμβριοκαι μας καλούν να τους ακολουθήσουμε!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2020

Οι Cyprus Strollers, o πεζοπορικός όμιλος που βάλθηκε να μας μυήσει στα οφέλη και στις ομορφιές της πεζοπορίας και της φύσης, μας καλεί και πάλι να εξερευνήσουμε παρέα τις ομορφιές της κυπριακής φύσης. 

Δες το πρόγραμμα και τις διαδρομές τους:

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου
Στις 5 Δεκεμβρίου οι Cyprus Strollers εξορμούν στα βουνά του Μαχαιρά. Πρόκειται για μια από τις πλέον γραφικές, αλλά και δύσκολες πεζοπορίες, αφού σκαρφαλώνουμε σε κορυφές και κατεβαίνουμε στην κοίτη του ποταμιού. Αφετηρία το μοναστήρι, ενδιάμεσος προορισμός ο γοητευτικός Λαζανιάς, και κατάληξη το διατηρημένο Φικάρδου. Θα ακολουθήσουμε την ίδια πορεία για την επιστροφή. Μήκος πορείας 8 χλμ, διάρκεια 4 ώρες και βαθμός δυσκολίας 3 (δύσκολη). Αναχώρηση από Λευκωσία 9.45 πμ.  Δωρεάν. Είναι απαραίτητη η προεγγραφή, είτε θα συμμετάσχετε στο γεύμα που ακολουθεί, είτε όχι.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου
Οι Cyprus Strollers επισκέπτονται την Αλυκή της Λάρνακας για μια κυκλική διαδρομή απόλαυσης των φλαμίνγκο και άλλων αποδημητικών πουλιών, με στάση στο παρατηρητήριο, για όσους επιθυμούν να παρατηρήσουν τους επισκέπτες της λίμνης από όσο κοντύτερα γίνεται. Η πορεία είναι διάρκειας 3 ωρών περίπου, σε εντελώς επίπεδο έδαφος και ο βαθμός δυσκολίας 1 (εύκολο). Ώρα αναχώρησης από Λευκωσία 9.45 πμ. Δωρεάν. Είναι απαραίτητη η προεγγραφή, είτε θα συμμετάσχετε στο γεύμα που ακολουθεί, είτε όχι.
 
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου
Οι Cyprus Strollers επισκέπτονται τους λόφους με το ασυνήθιστο όνομα Πίπης, ανάμεσα στα χωριά Μοσφιλωτή και Πυργά, στην επαρχία Λάρνακας. Η πεζοπορία είναι κυκλική, και θα περιηγηθεί τους λόφους, μέσα σε πευκοδάσος, με μερικά σημεία πανοραμικής θέας. Διάρκεια πορείας 2 1/2 ώρες περίπου και βαθμός δυσκολίας 2 (μέτρια). Ώρα αναχώρησης από Λευκωσία 9.45 πμ.  Δωρεάν. Είναι απαραίτητη η προεγγραφή, είτε θα συμμετάσχετε στο γεύμα που ακολουθεί, είτε όχι.

Λεπτομερείς οδηγίες στο https://cyprus-strollers.org/activities-description/ , τηλ. 97613720.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close