Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Λαπωνία και ο Άγιος Βασίλης φέτος παίρνουν… ρεπό

Η TUI επιβεβαίωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν ταξίδια στον Άγιο Βασίλη φέτος.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2020

Το ταξίδι στη Λαπωνία και τον Άγιο Βασίλη είναι μια πραγματικά μαγική και αξέχαστη εμπειρία για όποια οικογένεια έχει καταφέρει να τη ζήσει. Γι’ αυτό και η αγγλογερμανική εταιρεία ταξιδιών και τουρισμού TUI προσπάθησε σκληρά τους τελευταίους μήνες για να εγγυηθεί ότι θα κρατήσει ζωντανή τη μαγική αυτή ατμόσφαιρα, για μικρούς και μεγάλους.

Δυστυχώς, όμως, οι εξελίξεις της νέας πανδημίας που αλλάζουν συνεχώς το ταξιδιωτικό περιβάλλον και το τεστ Covid-19 που σύντομα θα είναι υποχρεωτικό στη Φινλανδία, οδήγησε την εταιρία στην απόφαση ότι δεν θα μπορεί να διώξει την αβεβαιότητα για τις οικογένειες και να αναγκαστεί να μην πραγματοποιήσει ταξίδια στη χώρα του Άγιου Βασίλη φέτος.

Νούμερο 1 προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των ταξιδιωτών και των εργαζομένων, κάτι που φανερώνει και αυτή η απόφαση, ενώ στην παρούσα φάση όσοι επηρεάζονται από αυτή την εξέλιξη, θα συζητήσουν με την εταιρία τις επιλογές τους, στις οποίες περιλαμβάνεται και η ευκαιρία ταξιδιού το επόμενο έτος. Όσοι φυσικά δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο, μπορούν να λάβουν πίστωση για ένα επόμενο ταξίδι ή να ζητήσουν τα χρήματά τους πίσω.

 

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close