Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

H Wolt φτάνει τώρα στην πόρτα σου και στην Πάφο!

Η άφιξη της Wolt στην Πάφο δεν πέρασε απαρατήρητη.Τα γαλάζια μηχανάκια της υπηρεσίας έχουν δώσει ένα άλλο χρώμα στους δρόμους της...

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2020

Μετά την επιτυχημένη άφιξή της σε τρεις από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κύπρου, τη Λευκωσία, τη Λεμεσό και τη Λάρνακα, η Wolt, η πιο cool εφαρογή food delivery, έφτασε τώρα και στην Πάφο, και οι κάτοικοί της ήδη έχουν δείξει την αγάπη τους στην εφαρμογή από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Η Wolt ξεκίνησε λοιπόν κι επίσημα τη λειτουργία της στην Πάφο και υπόσχεται μία νέα γαστρονομική εμπειρία για όσους παραγγέλνουν φαγητό online.

Εσύ, τι καλείσαι να κάνεις; Να κατεβάσεις την εφαρμογή της Wolt και να βρεις συγκεντρωμένα όλα τα αγαπημένα σου καφέ και εστιατόρια, τα μενού (με τις πιο αντιπροσωπευτικές εικόνες, για να ξέρεις τι θα φτάσει κοντά σου) και τις μοναδικές γεύσεις τους. Γεύσεις που η Wolt μπορεί να φέρει μέσα στο σπίτι. Γιατί πολύ απλά, συνεργαζόμενη με τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της πόλης της Πάφου, τα οποία μάλιστα συνεχώς αυξάνουν τον αριθμό τους, μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη και γευστική επιθυμία, κάθε στιγμή της ημέρας. 

Απίθανα πιάτα από την Estrella, ένα μαγαζί που ξέρει το brunch πολύ καλά, μοναδικός καφές από την αλυσίδα Starbucks, τα πιο νόστιμα πιάτα από τα TGI Friday's, με την Fridays™ Signature Glaze με Jack Daniel’s®, την αυθεντική σάλτσα που όσοι την έχουμε δοκιμάσει γνωρίζουμε τι θα πει πραγματική απόλαυση, οι λαχταριστές πιατέλες του Ocean Basket, με τα θαλασσινά και τα sushi, θα μπουν στη χάρτινη σακούλα της Wolt και θα φτάσουν μπροστά στην πόρτα σου! 

Ακόμα, η πραγματική στρογγυλή θεά, η πίτσα από την Pizza Εxpress, όπως και το μυρωδάτο χαρμάνι του Second Cup έρχονται κοντά σου, εύκολα, γρήγορα κι απλά! 

Η δυναμική παρουσία της Wolt δεν είναι τυχαία, η υπηρεσία προσφέρει στους χρήστες μία σειρά προνομιών και ευκολιών. 

Αρχικά η εφαρμογή έχει γίνει αγαπητή λόγω της εύκολης και ευχάριστης χρήσης της. Πέρα από εύκολη, η διαδικασία της παραγγελίας είναι και πολύ γρήγορη, αφού διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, και γίνεται online, στο app ή το website της Wolt.

Και επειδή όταν μιλάμε για φαγητό... γινόμαστε ανυπόμονοι, η Wolt σου δίνει τη δυνατότατη live tracking (live παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας). Από το λεπτό που επιβεβαιώνεται η παραγγελία σου μέχρι τη στιγμή που φτάνει ο διανομέας στην πόρτα σου, ενημερώνεσαι σε κάθε στάδιο για την πορεία της παραγγελίας σου μέσω ενημερώσεων, παρακολούθησης του διανομέα στον χάρτη και αντίστροφης μέτρησης του χρόνου. Άσε που έχεις και τη δυνατότητα της εξυπηρέτησης μέσω chat. Για να μην αναρωτηθείς ποτέ ξανά πού είναι η παραγγελία σου!

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της παράδοσης χωρίς επαφή. Μέσω του application της Wolt, ολοκληρώνοντας την παραγγελία μας μπορούμε να επιλέξουμε την επιλογή "No contact Delivery" και να πληρώσουμε ηλεκτρονικά με ασφάλεια.

Τους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε, με μία παραγγελία στηρίζουμε τα αγαπημένα μας εστιατόρια και χιλιάδες ανθρώπους που δουλεύουν στην εστίαση! 

Και λύνουμε ταυτόχρονα και το αιώνιο ερώτημα του "τι θα φάμε σήμερα;".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες delivery της Wolt στην Κύπρο επισκεφθείτε το www.wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram ή κατεβάστε την εφαρμογή από το AppStore ή το Google Play.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close