Eating News , Εστιατόρια

Το απόλυτο μπισκότο με όλη τη γεύση (και χωρίς ζάχαρη)

Νέα μπισκότα Frou-Frou Digestive Zer0% χωρίς ζάχαρη

Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2020

Το απόλυτο μπισκότο Digestive με όλη την γεύση αλλά χωρίς τη ζάχαρη.

Μετά από δύο συνεχή χρόνια εντατικών έρευνών και αναπτύξεων και κατόπιν υπεράριθμων εργαστηριακών δοκιμών, η FROU-FROU πέτυχε να δημιουργήσει το απόλυτο SUGARFREE μπισκότο: το νέο επαναστατικό και μοναδικό σε γεύση μπισκότο DIGESTIVE Zer0% χωρίς ζάχαρη. 

Το νέο FROU FROU DIGESTIVE Zer0%  χωρίς ζάχαρη προσφέρεται σε δυο συσκευασίες. Σε κυλινδρικό πακέτο των 240γρ και σε πρακτικό μέγεθος mini σε σακουλάκι 65γρ που διευκολύνει τον καταναλωτή να το μεταφέρει μαζί του όπου θέλει, εξού και χαρακτηρίστηκε "Take & Go", "πάρτο και έφυγες". Για τη συσκευασία, η FROU-FROU επέλεξε στρατηγικά το λευκόχρυσο χρώμα για να τονίσει την ανώτερη ποιότητα και ψηλή αξία των προϊόντων, καθώς και την ουσιαστική διαφοροποίηση στην γευστική τους διάσταση από αλλά ανταγωνιστικά προϊόντα. Έχουν χαμηλότερες θερμίδες ανά μπισκότο και συνιστούν ένα τρόφιμο για μια προσεγμένη, σύγχρονη και πιο απαιτητική διατροφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορούν να καταναλώνονται και από διαβητικούς.

Η μεγάλη επιτυχία του όλου εγχειρήματος έγκειται στο ότι η FROU-FROU, πέτυχε να αφαιρέσει από το μπισκότο την ζάχαρη, κρατώντας όμως όλη την γεύση, τα διατροφικά πλεονεκτήματα, το άρωμα και την υφή. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, η επιστημονική ομάδα ανάπτυξης νέων προϊόντων της FROU-FROU, συνεργάστηκε με ειδικό Άγγλο εμπειρογνώμονα για θέματα μπισκοτοποιίας. Στην νέα μοναδική συνταγή των FROU FROU DIGESTIVE Ζer0%, έχει χρησιμοποιηθεί μια υπό παραλλαγή «κρυφή» και ξεχωριστή πρωτοποριακή διαδικασία που αναπτύχθηκε κατά την παραγωγική διεργασία στο εργοστάσιο, καθιστούν το προϊόν ως το «απόλυτο προϊόν» και την όποια ενδεχόμενη προσπάθεια αντιγραφής του προϊόντος από τους ανταγωνιστές ιδιαίτερα δύσκολη αν όχι αδύνατη. Με τα δεδομένα αυτά η FROU-FROU εξασφαλίζει την ανώτερη γεύση των DIGESTIVE Zer0% μοναδική ανά το παγκόσμιο. Αυτό είναι και το συμπέρασμα που υπέδειξαν οι πολυάριθμες γευσιγνωστικές δοκιμές που έγιναν.

Τα νέα FROU-FROU DIGESTIVE Zer0% είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα λιανικής ανά το Παγκύπριο. Κατά τους πρώτους 12 μήνες τα νέα μπισκότα θα διατίθενται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε ένα ευρύτερο φάσμα καταναλωτών να τα απολαύσουν.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close