Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2020
Το Ράδιο Πρώτο γιορτάζει 30 χρόνια και με αυτήν την ευκαιρία ανανεώνει το πρόγραμμά του με την είσοδο νέων προσώπων και συστήνει την καινούρια μουσική του κατεύθυνση διατηρώντας πάντα τα στοιχεία που το καταξίωσαν. Η ομάδα των έμπειρων και νέων ραδιοφωνικών παραγωγών του, με τις ιδιαίτερα προσεγμένες μουσικές προτάσεις, υπόσχεται να σε κάνει να «κολλήσεις» στη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο.
Η πρώτη καλημέρα ακούγεται σταθερά από την «Πρώτη εκπομπή» με τους Λάζαρο Μαύρο, Μάριο Πούλλαδο και Χρήστο Μιχάλαρο, οι οποίοι σκιαγραφούν την επικαιρότητα.
Ακολουθεί ο Ζαχαρίας Φιλιππίδης με την εκπομπή «Brunch Time», ο οποίος υπόσχεται να γεμίζει την ημέρα σου με την ενέργεια, τη μουσική και τις γνώσεις του.
Τη σκυτάλη παίρνουν ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού, που σου κρατάνε συντροφιά με τη γνωστή τους χημεία και την αλλιώτικη επικοινωνία τους στην εκπομπή «Επικοινωνούμε Αλλιώς».
Στη συνέχεια ο Θεόδωρος Καυκαρίδης με τη νέα εκπομπή «Transition» θα σε ενημερώσει με έναν «ροκ» ραδιοφωνικό τρόπο για όλα όσα αφορούν τον αθλητισμό.
Η γλυκιά, χαρακτηριστική φωνή του ραδιοφώνου, η Μάρια Κάνθερ, θα πάρει σειρά για να μοιραστεί κάτι δικά της, κάνοντάς τα να γίνονται και δικά σου, παρέα με πολύ καλή μουσική στην εκπομπή «Κάτι δικά μας».
Και επειδή είναι ήδη απογευματάκι, έφτασε η ώρα για μια ξεχωριστή ραδιοφωνική περσόνα. Η Φαίδρα Σαρικάκη με την εκπομπή «Radio Days» είναι έτοιμη να σε ενημερώσει για όλα τα θέματα από τα Όσκαρ μέχρι τα παράξενα happenings παγκοσμίως. Το βράδυ ο Γιώργος Καραπατάκης παίρνει τα βυνίλιά του και σε ταξιδεύει με μια ευχάριστη μελωδική ατμόσφαιρα στην εκπομπή «Νότες από Βυνίλιο».
Αλλά δεν είναι μόνο οι πιο πάνω που θα σου κρατούν συντροφιά, αφού και το Σαββατοκύριακο μπορείς να απολαύσεις συνεχή «Καλή Μουσική» με γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια του σήμερα σε συνδυασμό με τα κλασικά, διαχρονικά που όλοι αγαπήσαμε.
Το Ράδιο Πρώτο κατέκτησε εδώ και χρόνια την κορυφή και έχει καταφέρει να μείνει εκεί, κάνοντας τον χρόνο φίλο με συνοδοιπόρους τους πιστούς ακροατές του.
Συντονίσου τώρα στους 99.3, 89.4 και 87.9 για την πρώτη ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό και όπως πάντα για καλή μουσική.
Σχετικά
Unwrap the season στο Aphrodite Hills Resort
Αξέχαστες διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του θρυλικού ξενοδοχείου Βερεγγάρια στον Πρόδρομο
Η οροφή του Berengaria παίρνει ξανά την τελική της μορφή, σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή για τον χώρο
Οι πιο ακριβές και οι πιο φθηνές χώρες για τουρίστες – Τι δείχνει πρόσφατη μελέτη
Πόσα χρήματα ξοδεύει κατά μέσο όρο ένας επισκέπτης σε μια χώρα
Αυτή είναι η νέα Λαϊκή Αγορά της Δερύνειας - Πότε θα λειτουργήσει
Νέα εποχή για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας της περιοχής
Δωρεάν στάθμευση για την εορταστική περίοδο στον Δήμο Στροβόλου
Μέχρι την Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2026,
Γιορτινός Δεκέμβριος στο Columbia Beach Resort
Ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση, επανασύνδεση και ποιοτικές στιγμές φέτος τις γιορτές
Οι 25 κορυφαίοι προορισμοί και οι εμπειρίες για το 2026
Τα καλύτερα μέρη για ταξίδι το 2026 αλλά και τις must-do εμπειρίες για τη νέα χρονιά.
Πρόβλεψη για νέες βροχοπτώσεις και πτώση θερμοκρασίας στην Κύπρο
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Οι «αρχιτέκτονες» του AI το «Πρόσωπο της Χρονιάς» του Time
Η AI, σύμφωνα με το TIME, έχει αποκτήσει μεγάλο γεωπολιτικό ρόλο - Πρόσωπο της Χρονιάς για το περιοδικό
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Νέα Κίτρινη Προειδοποίηση για καταιγίδες με ισχύ από τις 13:00 ως τις 16:30 σήμερα εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.
To Lupin επιστρέφει με τέταρτη σεζόν - Η ανάρτηση του Netflix
Πότε θα κάνει πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν του Lupin
Αυτή η πόλη κέρδισε τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2030
Πώς εξελίχθηκε η διαδικασία επιλογής, τι οδήγησε στη νίκη της πόλης και ποια είναι τα επόμενα βήματα μέχρι το 2030