Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2013
Για τρίτη χρονιά ο Σύνδεσμος Προστασίας Ζώων και Πουλιών Λάρνακας-Αμμοχώστου και η Λέσχη Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου, διοργανώνουν τη 3η Φιλοζωική Φιέστα, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες από τις 11.00 μέχρι τις 17.00. Σε δύσκολες συγκυρίες όπως αυτές που ζούμε τα φιλάνθρωπα αισθήματα σε ανθρώπους και ζώα δεν θα πρέπει να περισσεύουν. Για άλλη μια χρονιά ας αποδείξουμε εμπράκτως το ενδιαφέρον μας στα απροστάτευτα αδέσποτα ζώα και ας τα τιμήσουμε και προστατέψουμε με την πιο μικρή χρηματική εισφορά αγοράζοντας σπιτικά γλυκίσματα, μπισκότα, λεμονάδες, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, cup cakes, brownies, Debbie’s Cookies, accessories ζώων, παραμύθια και άλλα. Στην εκδήλωση θα περιλαμβάνεται έκθεση κλασικού αυτοκινήτου καθώς και οικογενειακές δραστηριότητες (φουσκωτό, ζωγραφική προσώπου). Μέλη του συνδέσμου θα μπορούν να απαντήσουν σε θέματα που αφορούν τους τετράποδους μας φίλους (φροντίδα, τροφή, κλπ). Πηγαίνετα να περάσετε όμορφα την Κυριακή σας… πίνοντας espresso ή cappuccino Segafredo… και ακούγοντας μουσική από τους DJs Dino G και Ανδρέα Κοσμά. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα N. Λουρουτζιάτη και όλα τα έσοδα θα δοθούν για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της Λάρνακας και για το Καταφύγιο Αδέσποτων Σκύλων Αραδίππου.
Σχετικά
Ένα πασχαλινό παραμύθι ζωντανεύει στη Λεμεσό
Το CYBERNESS επιστρέφει με ένα μαγικό Easter Market εμπνευσμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, γεμάτο δημιουργικότητα, μουσική και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.
25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μάρτη
Συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy, φεστιβάλ, εκθέσεις και ξεχωριστές οικογενειακές εξόδοι γεμίζουν την Κύπρο με ιδέες για ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων: Το Ballet Philippines των Φιλιππίνων ταξιδεύει στην Κύπρο
Η παράσταση είναι φτιαγμένη να την αγαπήσουν παιδιά από 4 ετών
Το πιο hot θέαμα της πόλης: Ένα τσίρκο που γεμίζει κάθε βράδυ
Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων που γεμίζουν καθημερινά
Το Furry Book Club τον Απρίλιο σε περιμένει στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου!
Με δωρεάν συμμετοχή για παιδιά και εφήβους
Street party με τον Nivo, κοκτέιλ, smash burgers και ανεβαστικά vibes, στην καρδιά της πόλης
Έρχεται ένα δυνατό street party στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας
Στη Λάρνακα θα στηθεί μία όμορφη πασχαλινή αγορά
Μια μέρα γεμάτη χαρά, διασκέδαση και πολλές λιχουδιές
Φτιάχνουμε φλαούνες, κουλούρια και αβκωτές με τη Χρύσω Λέφου και τις φουρνάρισσες της Επταγώνειας
Δημιουργούμε "Πασχαλινά Ζυμώματα" από την παραδοσιακή μας κουζίνα
Τη Δευτέρα του Πάσχα ανεβαίνουμε στο βουνό: Γιορτή στον Πρόδρομο με φαγητό, παιχνίδια και τόμπολα
Φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο πιο ψηλό χωριό της Κύπρου
Τέσσερα υπαίθρια Βιβλιοπαζαράκια στο Σολώνειον
Βιβλία για μικρούς και μεγάλους, με έκπτωση μέχρι και 80%
Το εργαστήρι «(un)spelling» με τη Μύριαμ Γκατ στο Ξυδάδικο
Μέσα από μια διαδικασία «εκκένωσης» και επαναπροσέγγισης, οι συμμετέχοντες καλούνται να επαναδιαπραγματευτούν τη σχέση τους με τις λέξεις