Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2020
Το "Trolls World Tour" είναι μια μουσική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων.
Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Funk, Country, Techno, Κλασική, Ποπ και Ροκ.
Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση.
Ένα μέλος της αριστοκρατίας του σκληρού ροκ, η βασίλισσα Μπαρμπ με την βοήθεια του πατέρα της, του βασιλιά, θέλουν να καταστρέψουν όλα τα υπόλοιπα είδη μουσικής και να επιβάλλουν την κυριαρχία του ροκ. Η μοίρα του κόσμου τους βρίσκεται σε κίνδυνο, όμως η Πόπη και ο Μπράντς, μαζί με τους φίλους τους – θα επισκεφτούν μακρινούς τόπους για να ενώσουν όλους τους Ευχούληδες ενάντια στην Μπάρμπ.
Πρόκειται για συνέχεια του επιτυχημένου φιλμ του 2016, με τους Walt Dohrn και David P. Smith να υπογράφουν την σκηνοθεσία και τους Anna Kendrick, Justin Timberlake και Sam Rockwel να δανείζουν ξανά τις φωνές τους στους αγαπημένους Ευχούληδες.
Επίσης, ακούγονται νέα τραγούδια του Justin Timberlake, ο οποίος είχε φτάσει μέχρι τα Όσκαρ με το τραγούδι του για την πρώτη ταινία του 2016 που είχε τον τίτλο “Can’t Stop the Feeling!”.
Η ταινία θα προβληθεί και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τους Πάνο Μουζουράκη, Πηνελόπη Σκαλκώτου και Ντορίνα Θεοχαρίδου να δανείζουν τις φωνές τους στους ήρωες.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
19 Νοεμβρίου - 25 Νοεμβρίου 2020
-
Κ-Cineplex 1-5 Λεμεσός
12 Νοεμβρίου - 18 Νοεμβρίου 2020
Σχετικά
Οι 5 νέες ταινίες της εβδομάδας: Από το “Top Gun” μέχρι τον κόσμο του Guy Ritchie
Το cult αεροπορικό έπος επιστρέφει 40 χρόνια μετά στις αίθουσες, ενώ action, animation και rock ντοκιμαντέρ κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Το «Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας 3» φέρνει μια νέα εποχή για τη Μία Θερμόπολις
Η Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφει ως βασίλισσα της Τζενοβίας και, σύμφωνα με τη σκηνοθέτρια Αντέλ Λιμ, οι fans μπορούν να περιμένουν «πολλές απολαυστικές επιστροφές» από το original cast.
Αρχίζει απόψε το Φεστιβάλ των Καννών: 22 ταινίες που διαγωνίζονται για τον Χρυσό Φοίνικα -Οι ελληνικές συμμετοχές
Με τη φιλόδοξη κωμωδία εποχής του Πιερ Σαλβαντορί, «La Vénus électrique», ανοίγει σήμερα η αυλαία του 79ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
Μια μαγική βραδιά θερινού σινεμά έρχεται κάτω από τα αστέρια με το «The Whale»
Η βραβευμένη ταινία «The Whale» προβάλλεται κάτω από τα αστέρια, σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία με pizza, snacks και ατμόσφαιρα καλοκαιρινού σινεμά
BBC: Ποιοι θα υποδυθούν τους Beatles στη νέα σειρά «Hamburg Days»
Η ιστορία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960, μέσα στα ασφυκτικά κλαμπ της συνοικίας Σανκτ Πάουλι στο Αμβούργο
Ο Ματ Ριβς αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από το «The Batman: Part 2»
Επιτέλους, μετά από καιρό, ο Ματ Ριβς αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από την ταινία, οι οποίες μας παρουσιάζουν ένα παγωμένο Γκόθαμ.
Hocus Pocus 3: Επίσημα στα σκαριά η ταινία - Επιστρέφουν οι 3 βασικές πρωταγωνίστριες
Η ανάπτυξη της τρίτης ταινίας είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2023
Πέντε νέες πρεμιέρες φτάνουν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες
Από το πολυαναμενόμενο «Mortal Kombat II» και το σκοτεινό horror «Hokum» μέχρι Billie Eilish σε 3D και animated περιπέτειες για όλη την οικογένεια, η νέα κινηματογραφική εβδομάδα έχει επιλογές για κάθε γούστο
Τρέιλερ «Tony»: Ή πώς ο Άντονι Μπουρντέν έγινε ο... Άντονι Μπουρντέν
Origin story μιας πολυδιάστατης προσωπικότητας, ταραχώδους ζωής και ιδιαίτερων ταλέντων, από τον Ματ Τζόνσον του «BlackBerry»
The Marina Experience: Ένα 3ήμερο με θερινό σινεμά, φαγητό και δραστηριότητες, δίπλα στη θάλασσα
Όλα όσα σε περιμένουν τον Ιούνιο στη Μαρίνα Λεμεσού