Shopping , News

Η Έλενα Αδάμου φτιάχνει τις πιο παιχνιδιάρικες pochettes

Η Έλενα Αδάμου είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τις πιο στιλάτες χειροποίητες μικρές τσάντες.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2020

Ποια είναι η ταυτότητα του brand Rea Textiles;
Το Rea Textiles είναι ένα καινούριο brand, που έχει ως κύριο στόχο τη δημιουργία, επεξεργασία, παραγωγή και προώθηση υφασμάτων. Το όνομα ‘Ρέα’ χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως ψευδώνυμο, ενώ από το 2018, με αφορμή τον σχεδιασμό μια σειράς από ψηφιακούς ζωγραφικούς κόσμους εκτυπωμένους σε μεταξωτά υφάσματα, αντιπροσωπεύει επίσημα το brand μου. Το συγκεκριμένο έργο θα παρουσιαστεί σύντομα. Το ‘Ρέα’ παρουσιάζεται ως μια νέα ταυτότητα, εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, από τη δυναμικότητα και τη γοητεία της τιτανίδας Ρέας. Η σημασία της λέξης στα ιταλικά συνδέεται με την έννοια της λέξης ‘ένοχος’ και τη θρυλική μητέρα των ιδρυτών της Ρώμης.

Ποιο είναι το background σου;
Σπούδασα Καλές Τέχνες και στη συνέχεια έκανα ειδίκευση στον τομέα των εφαρμοσμένων τεχνών με κατεύθυνση τον Σχεδιασμό Θεατρικών Κοστουμιών στην Accademia di Belle Arti di Brera στο Μιλάνο. Τώρα εργάζομαι στην Ακαδημία Naba Milano στο τμήμα της μόδας. Ως καλλιτέχνης ασχολούμαι κυρίως με τεχνικές, όπως κέντημα και ύφανση, και με τις εγκαταστάσεις.

Περίγραψέ μας τη συλλογή με τις μικρές τσάντες-pochettes;
Η κολεξιόν Rea Pochettes είναι μια μικρή, χειροποίητη παραγωγή που αποτελείται από 42 μοναδικά κομμάτια, τα οποία συνδυάζουν δέρματα και υφάσματα από Ιταλία και Ιαπωνία.

Πώς έγινε η επιλογή των υλικών;
Η επιλογή των χαρακτηριστικών πρώτων υλών και των αξεσουάρ, όπως καδένες και φερμουάρ, προσδίδουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην κάθε τσάντα που στοχεύει στην ανάδειξη της προσωπικότητας της κάθε γυναίκας. Η κάθε pochette χαρακτηρίζεται από κωδικό από το ΕΑ9001 μέχρι το ΕΑ9042-και αποτελεί ένα ξεχωριστό παιχνίδι σχέσεων σχημάτων, χρωμάτων και υφών.

INFO: Οι τσάντες είναι διαθέσιμες μέσω Facebook & Instagram: rea_textiles.

 

Έντυπη έκδοση Check In Cyprus, Φεβρουάριος 2020

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close