Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει την ακύρωση του 4ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων, που θα ήταν προγραμματισμένο για να πραγματποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Σεβόμενος τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας σε σχέση με την πανδημία του Κορωνοϊού και για την αποφυγή της εξάπλωσης στοπλαίσιοτου Φεστιβάλ, ο Δήμος Αθηένου αποφάσισε την ακύρωσή του.
Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων, που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα εξαιρετικά φεστιβάλ τοπικών προϊόντων του τόπου μας, προσελκύει κάθε χρόνο πολλές χιλιάδες κόσμου και η πραγματοποίησή του φέτος, με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, είναι κάτι που καθίσταται αδύνατον.
Ο Δήμος απολογείται προς τους πολλούς εθελοντές του, καθώς και τους παραγωγούς των Αθηενίτικων Προϊόντων, που αγωνιούν για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ, τους καλεί να κάνουν υπομονή και αφού καταφέρουμε να λυτρωθούμε από την πανδημία και τον Κορωνοϊό, θα πορευτούμε για την πραγματοποίηση του 4ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων στις αρχές Οκτωβρίου του 2021.
Σχετικά
Fun Day στο χωριό, δραστηριότητες, φαγητό και διασκέδαση
Μια μέρα αφιερωμένη σε μικρούς και μεγάλους
Μια παράσταση σύγχρονου χορού στη Λάρνακα με δωρεάν είσοδο για μαθητές χορού
Το Αμφίδρομο Χοροθέατρο παρουσιάζει το «Foggy, hanging on a dream» στη Λάρνακα
Ο Σταύρος Ξ. Πέτρου παρουσιάζει δημόσια performance art σε τέσσερις γλώσσες
Πέτρες, σχοινιά, σώμα και μικρόφωνο συνθέτουν ένα ζωντανό ποιητικό γεγονός
Halloween στη Λεμεσό με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και μαγικά
Η Limassol AGORA ετοιμάζει ένα απογευματινό πάρτι για παιδιά, γεμάτο παιχνίδια, μεταμφιέσεις και εκπλήξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
«Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» στη Λάρνακα
Στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα στήριξης, αλληλεγγύης, αποδοχής και κατανόησης της καθημερινότητάς τους
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)