Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ οι εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης στο πλαίσιο των ευρύτερων εκδηλώσεων για το Καρναβάλι Αμμοχώστου 2020.
Από τις 5 μ.μ. η πλατεία Μητροπόλεως/Αγίου Γεωργίου «ντύθηκε» σε καρναβαλίστικους ρυθμούς με το live link από το ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 106.7 FM, στην παρουσία οργανωμένων συνόλων του Δήμου Παραλιμνίου τα οποία ανέλαβαν το ψήσιμο κρέατος.
Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού ‘’Queen of Guinness’’ Μαρία Καλημέρα έφθασε στην πλατεία μέσα από πομπή που συνοδευόταν χορευτικά από τη Σχολή Χορού «ΡΥΘΜΟΣ».

Εκθαμβωτική η Βασίλισσα υποδέχθηκε το στέμμα από την περσινή Βασίλισσα κ. Άντρη Σιαηλή από τον Δήμο Δερύνειας. Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης και η Οργανωτική Επιτροπή Κανρναβαλιού υποδέχτηκαν τη Βασίλισσα και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ανέφερε ότι είναι μεγάλη τιμή για όλη την επαρχία η ανάθεση τίτλου στη Μαρία, διότι επάξια ανέδειξε όλη την επαρχία μας με δύναμη ψυχής κερδίζοντας το ρεκόρ Guinness για τρεις φορές.
Η Μαρία, ευχαρίστησε τον Δήμο Παραλιμνίου, τον Δήμαρχο καθώς και την Οργανωτική Επιτροπή για την ανάθεση του τίτλου της Βασίλισσας του φετινού καρναβαλιού και κάλεσε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού με ζωντάνια, ρυθμό και ενέργεια για να το απολαύσει στο έπακρο.

Η πλατεία Μητροπόλεως ήταν κατάμεστη από κόσμο και φυσικά η βραδιά ολοκληρώθηκε με χορούς σε καρναβαλίστικους ρυθμούς γιατί το καρναβάλι δεν είναι άλλο από ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΔΩΣΤΟΥ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ!


Σχετικά
Ο συγγραφέας Θάνος Σταθόπουλος παρουσιάζει στη Λευκωσία την «Πρόσληψη Τροφής»
Μια ανοιχτή συζήτηση για τη δεκαετία του 1980, τις εκλεκτικές συγγένειες και την προσωπική του διαδρομή στη γραφή, στη γιορτή και στο πένθος.
Weekend Agenda: 40 υπέροχες προτάσεις εξόδου για να περάσεις όμορφα αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φεστιβάλ στα χωριά, συναυλίες, θέατρο, χορός και ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες γεμίζουν την ατζέντα 18–20 Σεπτεμβρίου.
Αντίκες, βινύλια, κοσμήματα και vintage θησαυροί σε ένα μεγάλο market
Το Grand Antiques & Vintage Market επιστρέφει για 4η φορά στον Στρόβολο
Ο Καρχαρίνος και τα ψαράκια ζελεδάκια έρχονται στη Λευκωσία!
Ένα ξεχωριστό πρωινό γεμάτο παραμύθι, δημιουργικό παιχνίδι, ζωγραφική και χειροτεχνίες περιμένει μικρούς και μεγάλους στη Λευκωσία, με αφορμή την παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου του Κωνσταντίνου Δέδε
Από τον τρύγο στο dance floor: Μια διαφορετική Κυριακή στο Tsangarides Winery
Το Τsangarides Winery μας προσκαλεί να ζήσουμε από κοντά τη διαδικασία του τρύγου, από το αμπέλι μέχρι το πάτημα των σταφυλιών, και να κλείσουμε τη μέρα με χορό και κρασί.
Το Πάρκο Ακρόπολης, στη Λευκωσία, θα γεμίσει και φέτος βιβλία και παιδιά!
To Nicosia Book Fest 2026 επιστρέφει στις 10 Οκτωβρίου
H (δημοφιλής) Οδός Χριστουγέννων ετοιμάζεται και φέτος να επιστρέψει
Έρχεται ανανεωμένη και έτοιμη να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές
Περπάτα την πόλη μας τζιαι δες την αλλιώς!
Την Τρίτη, μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού για μια νυχτερινή περιδιάβαση στην εντός των τειχών πόλη, με αφετηρία το Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας.
Αυτές είναι οι επόμενες μεγάλες εκδηλώσεις που έρχονται στο γραφικό Όμοδος
Η καρδιά της κυπριακής υπαίθρου συνεχίζει να χτυπά δυνατά στην ορεινή Λεμεσό
Στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας θα στηθεί μία όμορφη γιορτή με παιχνίδια, φαγητό, μουσική και διασκέδαση
Η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς που διοργανώνει το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου επιστρέφει και φέτος
Μαμάδες θηλάζουν ταυτόχρονα στη Μαρίνα Λεμεσού
Μια συμβολική δράση για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού