Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2020
To κάλεσμα «We are back and we are better, stronger, together» έγινε πράξη! Το Nicosia Mall από τον πρώτο κιόλας μήνα επαναλειτουργίας του προβάλλει πιο Incredible από ποτέ, αφού η θετική ανταπόκριση του κόσμου είναι άκρως εντυπωσιακή.
Μετά από τρεις μήνες που ήταν κλειστό, συνεπεία των περιοριστικών μέτρων, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας από τις πρώτες κιόλας βδομάδες της επαναλειτουργίας του, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγείας.
Ανατρέποντας τα δεδομένα το Nicosia Mall σύμφωνα με τα συγκριτικά στατιστικά στοιχεία παρουσίασε αύξηση επισκεψιμότητας κατά 6% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Τα εύσημα για τον σωστό χειρισμό της όλης κατάστασης, αποδίδουν στην ομάδα του εμπορικού κέντρου και οι καταστηματάρχες/ένοικοι του. «Το NICOSIA MALL δίνοντας μεγάλη σημασία και προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών που το εμπιστεύονται καθημερινά, αλλά και μεριμνώντας μέσα από την άμεση και έγκαιρη συνεργασία με τους συνεργάτες του κατάφερε να προσεγγίσει και πάλι τους επισκέπτες του» σημειώνει ο κ. Γιώργος Μπετχαβάς Managing Director των καταστημάτων Tommy Hilfiger & Calvin Klein.
Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία που αφορούν τις συνολικές πωλήσεις των καταστημάτων του Nicosia Mall, οι οποίες ήταν σημαντικά αυξημένες σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Σημειώνεται μάλιστα ότι συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων είχαν αύξηση μέχρι και 72%.
«Με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα άρχισε η επανεκκίνηση της λειτουργίας μας στο Nicosia Mall» επισημαίνει από την πλευρά της η κ. Σοφία Αποστολίδου Retail Area Manager της Worldmonger (Napapijri, The North Face, Vans, Lee Wrangler, Reef). «Οι τρεις εβδομάδες λειτουργίας του Ιουνίου υπερκάλυψαν τις πωλήσεις της αντίστοιχης περσινής περιόδου και η επισκεψιμότητα σε όλα μας τα καταστήματα ήταν σαφώς αυξημένη».
Οι ένοικοι του Nicosia Mall δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα «Σε συνεργασία με τους ανθρώπους του εμπορικού κέντρου, καταφέραμε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μετά την επανεκκίνηση της αγοράς και της λειτουργίας του πολυκαταστήματος, να έχουμε για το κατάστημα TOMMY HILFIGER θετικά αποτελέσματα τόσο στις πωλήσεις +70%, όσο και στην επισκεψιμότητα του καταστήματος μας +17%» υπογραμμίζει με ενθουσιασμό ο κ. Μπετχαβάς συμπληρώνοντας ταυτόχρονα: «Αξίζει να σημειώσουμε ότι αντίστοιχα θετικά μηνύματα έχουμε και για το νέο Brand / Calvin Klein που μόλις αρχές Ιουλίου ανοίξαμε στο Nicosia Mall».
Τα στοιχεία αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι ο κόσμος νιώθει πλέον ασφαλής για να κάνει τα ψώνια του, επιστρέφοντας στην κανονικότητα και τον αγαπημένο του προορισμό που τόσο πολύ του έλειψε, στις δύσκολες μέρες που προηγήθηκαν.
Η διεύθυνση του Nicosia Mall αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της εμπιστοσύνης που επιδεικνύει ο κόσμος στον αγαπημένο του προορισμό υπόσχεται ακόμη πιο Ιncredible στιγμές, τηρώντας πάντοτε υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγείας.
We are back and we are better, stronger, together!
Σχετικά

Shein και Temu αυξάνουν τις τιμές τους από τις 25 Απριλίου
Οι ανακοινώσεις των δύο κινεζικών πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου

Το ωράριο των mall από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα
Δες όλες τις λεπτομέρειες

Η Lidl Κύπρου χάρισε απλόχερα χαμόγελα στο φετινό Easter Open Day
Ο αγαπημένος ανοιξιάτικος θεσμός στην καρδιά της πρωτεύουσας συνεχίζει να αποτελεί έναν πόλο έλξης για το κοινό που απόλαυσε τη μέρα του με πλούσιες δραστηριότητες και γεύσεις

Ένα καταφύγιο πολυτελούς shopping μας περιμένει στο Parklane Resort & Spa!
Όταν μιλάμε για αποκλειστικές εμπειρίες shopping, υπάρχει μόνο ένας προορισμός, καθώς το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, υποδέχεται τις καλοκαιρινές συλλογές των πολυτελών οίκων μόδας του The Retail Village.


Εορταστικό ωράριο Πάσχα: Πώς λειτουργούν τα καταστήματα μέχρι το Μεγάλο Σάββατο
Τα καταστήματα λειτουργούν με διευρυμένο συνεχές ωράριο προκειμένου να εξυπηρετηθεί το καταναλωτικό κοινό ενόψει Πάσχα 2025.

Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου έφτασε και κάνει THAVMAτα
Το νέο skincare obsession έχει όνομα: SENSE THAVMA COSMETICS

Η Lidl Κύπρου δίπλα στους ανθρώπους της και αυτό το Πάσχα
Πασχαλινό τραπέζι με επιπρόσθετες παροχές και σταθερά 13,5 μισθούς ετησίως



Bazaar με εκπτώσεις έως και 70% σε επώνυμα καλλυντικά, αρώματα, ταξιδιωτικά είδη και πολλά άλλα
Το καθιερωμένο bazaar επιστρέφει σε νέα τοποθεσία

Η Κωτσόβολος μας καλεί για πρώτη φορά να ανακυκλώσουμε τις συσκευές μας και μας επιβραβεύει για την REACT πράξη μας
Με στόχο την προώθηση της κυκλικής οικονομίας, η εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της με τους καταναλωτές και ανακυκλώνουν ΜΑΖΙ ηλεκτρικές συσκευές, κάνοντας REACT για έναν βιώσιμο, πιο πράσινο πλανήτη