Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2020
Ο διεθνούς φήμης εικαστικός, μετά την επιτυχία του στις ΗΠΑ, ξεδιπλώνει το ταλέντο του σε μια σειρά ζωγραφικών έργων για την ενίσχυση του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα.
Τα έργα φιλοξενεί η Alpha C K Art Galery. Τα εγκαίνια της φιλανθρωπικής έκθεσης υπό τον τίτλο «Ο Θανάσης Λαλάς ζωγραφίζει για τα Μωρά Θαύματα» πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 1η Ιουλίου υπό την αιγίδα του ‘Εντιμου Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Νουρή. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης διατίθενται προς πώληση μπλουζάκια περιορισμένης έκδοσης (limited edition t-shirts), που φιλοτέχνησε ειδικά για την εκδήλωση ο καλλιτέχνης. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων τέχνης και όλες οι εισπράξεις από τα μπλουζάκια (t-shirts) θα προσφερθούν στον Σύνδεσμο ως δωρεά από τον καλλιτέχνη.
Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα ευχαριστεί την Alpha C.K. Galery, τους χορηγούς και υποστηρικτές καθώς και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωση και στήριξε τα Μωρά Θαύματα.
Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα είναι μια μη κυβερνητική φιλανθρωπική οργάνωση με πρωταρχικό στόχο την αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, στη Λευκωσία, σε ευρωπαϊκό επίπεδο και με βάση Διεθνή Πρότυπα. Αρχή του Συνδέσμου είναι κάθε μωρό όσο μικρό και αν γεννηθεί αξίζει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή του. Αποστολή του είναι τα μωρά θαύματα να έχουν τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για να βγουν νικητές.
Ευθύνη του είναι να στηρίζει, να ενημερώνει και να καθοδηγεί τις οικογένειες που βιώνουν την πρόωρη γέννηση ενός μωρού και να ευαισθητοποιεί την κοινωνία για τα θέματα που αφορούν την προωρότητα.
Τετάρτη 1 Ιουλίου- Παρασκεύη 10 Ιούλιου Alpha C K Art Gallery, Λεωφ. Μακαρίου & Παπανικολή 3, Λευκωσία.
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 10:00-13:00, 17:00-19:00, Σάββατο 10:00-13:00 και κατόπιν ραντεβού.
Πλη. 22751325 (για προγραμματισμένα ραντεβού) και 96820000 (για εξασφάλιση t-shirt).
Σχετικά
Ο φύλακας των σταφυλιών: Ο Χρίστος Ν. Χρίστου αφηγείται ξανά την κυπριακή Ιστορία
Mια προσωπική αφήγησης στην έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Χρίστου Ν. Χρίστου
Η δράση ΜΝΗΜΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στη Λεμεσό
Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου με διάρκεια ως τις 3 Νοεμβρίου
«Agia Napa Biennale 2026»: Η καρδιά της παγκόσμιας εικαστικής δημιουργίας χτυπά στην Αγία Νάπα
Η διεθνής εικαστική έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο και στο Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας «Thalassa»
«Symphony»: Η Έλενα Παπαριστοτέλους παρουσιάζει τη νέα της έκθεση στο NYX Hotel Limassol
Μέρος των εσόδων να διατίθεται στον Σύνδεσμο ΔΕΠΥ Κύπρου
Harmoni: Νέα ατομική έκθεση της Chiaki Kamikawa στο Χάνι του Ιμπραήμ
Η έκθεση συνδέει την Ιαπωνική λαογραφία, την Ελληνική Μυθολογία και τον Κυπριακό Πολιτισμό στο Χάνι του Ιμπραήμ
Ο Σπύρος Αγαθού επιστρέφει στη Λάρνακα με μια έκθεση για όσα νιώθουμε αλλά δεν ονομάζουμε
Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την τελευταία ατομική του έκθεση στη Γκαλερί Κυπριακή Γωνιά, ο καλλιτέχνης παρουσιάζει την «unnamed», σε επιμέλεια της Χρυσήλιας Φιλιαστίδη.
Στον Τοίχο στα Λύμπια
Ο Twenty Three δημιουργεί τη νέα τοιχογραφία στο Πολιτιστικό Κέντρο Λυμπιών
8 συναρπαστικές εκθέσεις που εγκαινιάζονται αυτό το φθινόπωρο στο Λονδίνο
Η πολιτιστική σκηνή της βρετανικής πρωτεύουσας ανανεώνεται με δρώμενα πρωτότυπης θεματικής που αξίζει να βάλουμε στην ατζέντα μας
«A Planet in Common»: Ο Γιάννος Οικονόμου βάζει τα ζώα στο επίκεντρο της νέας του έκθεσης
Από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου, το Diatopos Art Centre στη Λευκωσία παρουσιάζει μια έκθεση για τη σχέση ανθρώπου και φύσης, σε επιμέλεια της Δάφνης Νικήτα.
«Objects in the mirror may be closer than they appear»: Ένα νέο project έρχεται στην Παλιά Λευκωσία
Έρχεται και ανατρέπει τον τρόπο που συναντάμε την τέχνη
Ψίθυροι Κληρονομιάς - Η Τέχνη του John Corbidge
Στο πλαίσιο του Limassol Art Walks 2026, η γκαλερί μορφή παρουσιάζει αναδρομική έκθεση έργων του John Corbidge
Ο Μαρίνος Καρτίκκης παρουσιάζει νέα έκθεση ζωγραφικής στην Αποκάλυψη
Η έκθεση αυτή με τίτλο “Εναλλακτική Πραγματικότητα”, αποτελεί και την έναρξη της νέας σεζόν στην γκαλερί Αποκάλυψη.