Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Υπέροχο δείπνο, με φόντο τη θάλασσα, σε ένα μοναδικό εστιατόριο

Επιστρέφει ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του Amara Hotel

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2020

Το μοναδικής αισθητικής ξενοδοχείο AMARA, που αποτελεί τη νέα είσοδο στην τουριστική σκηνή της παραθαλάσσιας πόλης της Λεμεσού, μόλις μας ανακοίνωσε ότι ανοίγει (ακόμα) ένα από τα κορυφαία εστιατόριά του. 

Εξ ου και όλοι εμείς οι λάτρεις της γαστρονομίας, ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε εκ νέου την εξαιρετική γεύση του ARMYRA BY PAPAIOANNOU, που ανοίγει τις πόρτες του στις 17 Ιουλίου.

Το ARMYRA BY PAPAIOANNOU είναι ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο εστιατόριο, εντός του Amara Hotel. Ε

Κι εδώ θα ζήσεις την απόλυτη εμπειρία δείπνου, μιας και η μοναδική βεράντα του έχει φόντο τη θαυμάσια θέα της Μεσόγειου Θάλασσα, ενώ το δείπνο σου θα συνοδεύει ο ήχος από τα κύματα που κινούνται απαλά στην ακτή.

Πέρα από τη μοναδική τοποθεσία, ξεχωρίζει και το μενού, μιας και έχει την υπογραφή του βραβευμένου εστιάτορα Γιώργου Παπαϊωάννου.

Ειδικότερα, ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στην ελληνική κουζίνα, ο Γιώργος Παπαϊωάννου και η ομάδα του θα σου χαρίσουν γενναιόδωρα μια αληθινή γαστρονομική εμπειρία με μοναδικά πιάτα, φτιαγμένα με τα καλύτερα επιλεγμένα εποχικά προϊόντα.

Πιάτα που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανίσικους.

Με πρωταρχικό σεβασμό στην ποιότητα και την αυθεντικότητα, το μενού προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για τους λάτρεις των ψαριών και όχι μόνο, προσφέροντας τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που μεταφέρονται καθημερινά από την Ελλάδα, καθώς και πολλές άλλες μεσογειακές συνταγές με βάση τα πιο αγνά συστατικά της περιοχής.

Κράτησε το τραπέζι σου, στο τηλ. 25 442222.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close