Παιδί

Καλοκαιρινά προγράμματα απασχόλησης παιδιών από τον Δήμο Λευκωσίας

ΤαΚαλοκαιρινά Προγράμματα του Δήμου Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2020

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει ότι προχωρεί στη λειτουργία Καλοκαιρινών Προγραμμάτων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών, με βάση το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο, από τις 29 Ιουνίου μέχρι και την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Καλοκαιρινά Προγράμματα θα λειτουργήσουν στα Δημοτικά Σχολεία Αγίου Ανδρέα, Αγίων Ομολογητών και Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου, καθώς και το «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» στο κυρίως κτίριο του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.

Επίσης, πρόθεση είναι όπως λειτουργήσει το Ειδικό Καλοκαιρινό Σχολείο, από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 31 Ιουλίου για τα άτομα που φοιτούν στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας.

Σημειώνεται ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τη φετινή χρονιά οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα δοθεί προτεραιότητα σε οικογένειες με ειδικά κριτήρια, κυρίως των παιδιών που φοιτούν στα εν λόγω σχολεία.

Με την ευκαιρία, ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, αρχίζει ξανά τη λειτουργία του το πρόγραμμα «Κατ’ Οίκον Φροντίδας Βρεφών και Νηπίων»

Περαιτέρω πληροφορίες για τη λειτουργία των προγραμμάτων θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Τα καλοκαιρινά προγράμματα θα λειτουργήσουν με τη στήριξη του Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας του Υπ. Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Υπ. Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close