Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2020
Το Οινοποιείο Εκφράσεις το Σαββάτο 20 Ιουνίου και την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 10.00 μας προσκαλεί σε μια ανεπανάληπτη οινική εμπειρία.
Ο Χρήστος Βασιλειάδης, ιδιοκτήτης και οινοποιός, θα μας ξεναγήσει στα πιο συναρπαστικά αμπέλια του κτήματος στις κορυφές της Μαδαρής.
Η μέρα ξεκινά με μια σύντομη ενημέρωση τοπογραφικού χαρακτήρα, συνεχίζει με μια ευχάριστη και εκπαιδευτική βόλτα στο κτήμα και ολοκληρώνεται με μια εκτενή παρουσίαση των συλλογών κρασιού Madari Hills Collection, Hillside Collection και Late Harvest Series στους χώρους του οινοποιείου.
Καθ' όλη τη μέρα θα προσφερθεί καφές, σνακς καθώς και συνοδευτικές πιατέλες τυριών κατα τη διάρκεια της παρουσίασης.
Λόγω του γεγονότος οτι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων για κάθε ημέρα της παρουσίασης απαιτείται προ κράτηση και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το κόστος σημμετοχής ανα άτομο καθορίζεται στα 25 ευρώ. Με το τέλος της παρουσίασης ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει ως δώρο σημμετοχής το Madari Hills Collection Ραψωδία 2019, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Κρατήστε τη θέση σας τώρα και απολαύστε μια ανεπανάλυτη εμπειρία, δοκιμάζοντας μαζί μας και πάντα σκεπτόμενοι έξω από το κουτί!
Εισιτήρια για την εκδήλωση μπορείτε να αγοράσετε από το https://fienta.com/krasi-exo-apo-to-kouti.
Πληρ. 25211604.
Σχετικά
Ο Σταύρος Ξ. Πέτρου παρουσιάζει δημόσια performance art σε τέσσερις γλώσσες
Πέτρες, σχοινιά, σώμα και μικρόφωνο συνθέτουν ένα ζωντανό ποιητικό γεγονός
Halloween στη Λεμεσό με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και μαγικά
Η Limassol AGORA ετοιμάζει ένα απογευματινό πάρτι για παιδιά, γεμάτο παιχνίδια, μεταμφιέσεις και εκπλήξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
«Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» στη Λάρνακα
Στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα στήριξης, αλληλεγγύης, αποδοχής και κατανόησης της καθημερινότητάς τους
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό