News , Guide

“Queen of Guinness'' η Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού Αμμοχώστου!

Δώστου Δώστου Δώστου... Καρνβάλι Αμμοχώστου!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2020

To Καρναβάλι της καρδιάς μας έρχεται φέτος δριμύτερο, αναβαθμισμένο και σαφώς καλύτερο! Το Καρναβάλι που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε απ’ όλους εσάς είναι πλέον θεσμός και έχει μπει για τα καλά στον χάρτη των κορυφαίων πολιτιστικών δρώμενων της χώρας μας. Με τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα, το δικό του λογότυπο και πλέον τον δικό του Ύμνο που επιμελήθηκε το μουσικό ωδείο Music S Cool ήρθε για να μείνει.

Φέτος ο Βασιλιάς Καρνάβαλος εκπροσωπείται από τον Δήμο Παραλιμνίου και αποδίδεται τιμής ένεκεν στην πανέμορφη συνδημότη μας Μαρία Καλημέρα που κατέκτησε το ρεκόρ Guinness το 2015, το 2017 και το με ανεξάντλητη δύναμη ψυχής, με θέμα “Queen of Guinness’’. Η Μαρία Καλημέρα, είναι ένας άνθρωπος με έντονη και ιδιαίτερα ευχάριστη προσωπικότητα, με χαρακτηριστικό χαμόγελο και έχει αναδείξει το Παραλίμνι σε διεθνές επίπεδο παραδίδοντας μαθήματα ζωής σε όλους εμάς. Έφτασε η στιγμή που η γενέτειρά της θα την υποδεχτεί με λαμπρότητα και ζωντάνια, σε ρυθμούς καρναβαλιού χορεύοντας μαζί της σάμπα και όχι μόνο! Η πλατεία Μητροπόλεως-Αγίου Γεωργίου θα σειστεί από το χειροκρότημα των θεατών και των υπόλοιπων καρναβαλιστών.

Το Καρναβάλι φέτος που διοργανώνεται για 13η χρονιά, θα έχει τεράστια απήχηση στην επαρχία Αμμοχώστου αλλά και στην ευρύτερη επικράτεια, με τη συμμετοχή πέραν των 30 συνόλων στην επαρχιακή παρέλαση ενώ οι θεατές, ντόπιοι και ξένοι αναμένεται να ξεπεράσουν τις 40.000. Όλα αυτά θα συνθέσουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό υπερθέαμα το οποίο συνάμα με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα ικανοποιήσουν τον κάθε επισκέπτη.

Οι ετοιμασίες βρίσκονται πλέον σε τελική τροχιά και ένα τεράστιο κύμα ενθουσιασμού έχει κατακλίσει μικρούς και μεγάλους! Ξεκινάμε με την άφιξη της Βασίλισσας της καρδιάς μας, την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 7.30μ.μ., συνεχίζουμε με την Βραδινή Ποδαράτη Παρέλαση το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 8μ.μ. και «χτυπάμε κόκκινο» την Κυριακή 1 Μαρίου στις 2μ.μ. με την Επαρχιακή Παρέλαση κατά μήκος της Λεωφόρου Πρωταρά! Αφήνουμε πίσω μας τη θλίψη, τις σκοτούρες και τη ρουτίνα και…

ΔΩΣΤΟΥ ΔΩΣΤΟΥ - ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close