Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2020
Το μοναδικό θεματικό κατάστημα της Ελλάδας, το Hans & Gretel, ετοιμάζει την επέκτασή του και στην Κύπρο!
Συγκεκριμένα το πιο γλυκό και παραμυθένιο concept που άνοιξε τις «ζαχαρωτές του πύλες», σε Λευκωσία (The Mall of Cyprus) και Λάρνακα, ετοιμάζεται να σκορπίσει σε δύο ακόμα πόλεις του νησιού μας, τις μυρωδιές του, που θα μας… σπάσουν τη μύτη και με απίστευτες λιχουδιές που θα απογειώσουν την έννοια της γλυκιάς απόλαυσης.
Ο Πρωταράς και η Λεμεσός, λοιπόν, αναμένεται να υποδεχθούν τις επόμενες εβδομάδες τα πρώτα τους καταστήματα Hans & Gretel τα οποία θα αυξήσουν τον αριθμό της γνωστής αλυσίδας στην Κύπρο στα τέσσερα.
Εκτός από τις δύο πόλεις της Κύπρου η γνωστή αλυσίδα θα επεκταθεί σε άλλους προορισμούς και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Ντισελντοφ (Γερμανία), Ντουμπάι, Μαδρίτη (Ισπανία), Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία.

Το Hans & Gretel, ξεκίνησε την πορεία του το 2017 στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι, ζωντανεύοντας το γνωστό παραμύθι των αδερφών Grimm. Στα καταστήματα Hans & Gretel η ηλικία, η εποχή και τα γούστα δεν παίζουν κανέναν ρόλο, καθώς στο Hans & Gretel όλοι γίνονται ξανά παιδιά και χάνουν την αίσθηση της εποχής του χρόνου μέσα σε αυτή την απέραντη ποικιλία από δεκάδες γλυκίσματα. Αρώματα ζύμης και κανέλας που πηγάζουν από τα chimney cakes ανακατεύονται με μυρωδιές από τις bubble waffles, κάνοντας τον πελάτη να θέλει να τα δοκιμάσει όλα από την πρώτη στιγμή.
Σχετικά
Τοπ 10 artisan bakeries της Κύπρου που αξίζει να γνωρίσεις
Η νέα γενιά φούρνων που τιμά την τέχνη της αρτοποιίας
GRAPES / Sips & Scenes: Ένα διαφορετικό event για το κρασί
Ένα μοναδικό bar, μουσική, επώνυμα κρασιά, ένα premium tasting και τα Grapes Talks, συνδυάζονται ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν ένα διαφορετικό πάρτι για όλους!
Κατεβάζει ρολά ένα από τα πιο νόστιμα food truck της Λεμεσού
Αλλά ετοιμάζεται να επιστρέψει αλλιώς!
Το καλύτερο μπισκότο στον κόσμο για το 2025 είναι ελληνικό
Το μελομακάρονο, το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο γλυκό της Ελλάδας, κατέκτησε την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του TasteAtlas
Το Maestro του Ηλία Λέκα, έφτιαξε ένα γιορτινό μενού για την Παραμονή Χριστουγέννων
Ελληνικές γεύσεις και παράδοση σε γιορτινή εκδοχή, στη Λευκωσία
Η μεγαλύτερη γιορτή whisky & rum στην Κύπρο μόλις ανακοινώθηκε!
270+ λόγοι να μην χάσετε το Nicosia Whisky & Rum Experience 2026
Ένα νέο all-day spot φέρνει τη φρεσκάδα στο κέντρο της Λευκωσίας
Η πιο φρέσκια άφιξη της πόλης, με δημιουργικά πιάτα και τοπικές πρώτες ύλες σε πρωταγωνιστικό ρόλο
Η πιο λαχταριστή λίστα, με τις καλύτερες διευθύνσεις, για τα γλυκά των γιορτών
Σε ποια ζαχαροπλαστεία και bakeries θα βρούμε μελένια μελομακάρονα και μοσχοβολιστούς κουραμπιέδες;
Κυπριακό "μπούκκωμα" σε ένα πάρκο μέσα στο δάσος με γεύσεις που μυρίζουν παράδοση
Οι επιλογές θυμίζουν δημιουργική κουζίνα που αγαπά το comfort food, αλλά και την φρέσκια πρώτη ύλη.
Η ιταλική κουζίνα μόλις αναγνωρίστηκε από την UNESCO ως «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας»
Η ιταλική κουζίνα είναι τόσο καλή που η UNESCO μόλις την αναγνώρισε ως «Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά»
Ζήστε τη δική σας χριστουγεννιάτικη ιστορία στο Colors Café του Four Seasons
Επιστρέφει και το Festive Afternoon Tea, προσκαλώντας μας να εξερευνήσουμε τον κόσμο του εκλεκτού τσαγιού
Αυτό το θεϊκό γλυκό αναδείχθηκε το καλύτερο στον κόσμο
Το Taste Atlas έδωσε στη δημοσιότητα και τις πιο αναλυτικές λίστες του με τα καλύτερα γλυκά του κόσμου