Κλείνει (για λίγο) το Ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό

Στο πλαίσιο της συνολικής ποιοτικής αναβάθμισης των κτηριακών εγκαταστάσεων του Ξενοδοχείου Ρόδον, η Εταιρεία Αναπτύξεως Αγρού “H Πρόοδος” Δημόσια Λτδ προχωρεί άμεσα σε περαιτέρω συμπληρωματικές εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείου, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
 
Για το λόγο αυτό, το Ξενοδοχείο Ρόδον θα παραμείνει κλειστό για το κοινό από 7 μέχρι 22 Ιανουαρίου, ενώ από 23 Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου θα είναι ανοικτό για το κοινό κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.  Τον Μάρτιο το ξενοδοχείο θα είναι σε πλήρη λειτουργία.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια
Σε επικοινωνία του Check in Cyprus με το ξενοδοχείο, μας αναφέρθηκε ότι τα δωμάτια θα είναι διαθέσιμα μετά τις 16 Φεβρουαρίου, καθώς είναι ήδη κρατημένα για ομάδα επισκεπτών. 

Το συμπληρωματικό μέρος των εργασιών ανακαίνισης θα συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία SPA για εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος, αναβάθμιση όλων των λοιπών δωματίων και λοιπών εγκαταστάσεων και συνεδριακών χώρων, ενεργειακή αναβάθμιση και δημιουργία εξωτερικού παιδότοπου.
 
«Με παράλληλο στόχο την προσφορά στην τοπική κοινωνία, το όραμα της Εταιρείας είναι να καταστήσει το Ξενοδοχείο Ρόδον τον καλύτερο και πιο ελκυστικό τουριστικό προορισμό για Κύπριους και ξένους επισκέπτες και παραθεριστές που επιλέγουν για επίσκεψη ή για διακοπές τα ορεινά θέρετρα της Κύπρου, προσφέροντας πάντα την πατροπαράδοτη κυπριακή φιλοξενία», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31