Θέατρο , Μη χάσετε

Τέσσερα κυπριακά θέατρα στο Ριάλτο

Θέατρο Διόνυσος, Alpha Square, ΘΟΚ και Σατιρικό παρουσιάζουν παραστάσεις τους τον Ιανουάριο

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιανουαρίου 2020

Τέσσερις διαφορετικές και αξιόλογες παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους φιλοξενεί τον Ιανουάριο το Θέατρο Ριάλτο, από τέσσερα κυπριακά θέατρα:

Την Τρίτη 7 Ιανουαρίου κάνει αρχή με το έργο «Η Παγίδα» από το Θέατρο Διόνυσος, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου η Alpha Square με την παράσταση «Φωτογραφία 51», στη συνέχεια η Σκηνή 018 του ΘΟΚ με «Το Κορίτσι που επιμένει» το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα στον μήνα την παράσταση «Αλαντίν» από το Σατιρικό Θέατρο. 
 
Το συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ «Η Παγίδα» του Robert Thomas, σε σκηνοθεσία Χρήστου Γιάγκου, από το θέατρο Διόνυσος, αναφέρεται σε έναν άντρα που πιστεύει ότι έχασε τη γυναίκα του, αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι κινδυνεύει να χάσει και το μυαλό του.
 
Μετάφραση Αντώνης Δωριάδης, σκηνικά και κοστούμια Λάκης Γενεθλής, μουσική Αντώνης Αντωνίου και φωτισμός Καρολίνα Σπύρου. Παίζουν οι Αντώνης Κλεάνθους, Λουκάς Ζήκος, Άθως Αντωνίου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χρήστος Γιάγκου, Χριστόδουλος Μαρτάς, Γιόλα Κλείτου.
 
Η παράσταση «Φωτογραφία 51» από την Alpha Square σε μετάφραση Ανθής Ζαχαριάδου και σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζο, είναι το βραβευμένο έργο της Anna Ziegler που αναπαριστά το συγκινητικό και χιουμοριστικό πορτρέτο της Rosalind Franklin, μιας από τις σπουδαιότερες γυναίκες επιστήμονες του 20ού αιώνα, και τον παθιασμένο της στόχο να καθορίσει το περίγραμμα του μορίου του DNA.


 
Σκηνικά και κοστούμια Έλενα Κατσούρη, φωτισμός Βασίλης Πετεινάρης, μουσική Γιώργος Κολιάς. Παίζουν οι Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Ανδρέας Τσέλεπος, Φώτης Αποστολίδης, Πάνος Μακρής, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, Γιάννης Καραούλης.
«Το Κορίτσι που επιμένει» από την Σκηνή 018  του ΘΟΚ σε μουσική και στίχους των Τηλέμαχου Τσαρδάκα και Διονύση Μπάστα, είναι ένα τρυφερό έργο για την αγάπη, τα όνειρα, τις δυσκολίες της ζωής και κυρίως για την επιμονή που οδηγεί στην επιτυχία. Μια πολύχρωμη παράσταση σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, σκηνικά και κοστούμια Γιώργου Γιάννου και χορογραφία Χλόης Μελίδου. Παίζουν οι Δημήτρης Αντωνίου, Σαββίνα Γεωργίου, Γιώργος Ευαγόρου, Στέλιος Καλλιστράτης, Πολυξένη Σάββα, Μυρσίνη Χριστοδούλου. Με αγγλικούς και τουρκικούς υπέρτιτλους.
 
Τον Ιανουάριο αρχίζουν στο Θέατρο Ριάλτο και οι πρωϊνές μαθητικές παραστάσεις που διοργανώνει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση Αλαντίν που παρουσιάζει το Σατιρικό Θέατρο.
 
Πληροφορίες - κρατήσεις: 77 77 77 45 -  e-ticket: www.rialto.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close