Θέατρο , News

Δωρεάν και online οι παραστάσεις του Θεάτρου Ανεμώνα

Το Θέατρο Ανεμώνα σού δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις δωρεάν 8 από τις παραστάσεις του

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου 2020

Το Θέατρο Ανεμώνα μένει σπίτι και μας δίνει την ευκαιρία να δούμε παλαιότερες και πιο πρόσφατες παραστάσεις της, στο YouTube!

Τίποτα δεν μπορεί βεβαίως να αντικαταστήσει την αληθινή μαγεία που συντελείται με την ενεργειακή πνευματική επικοινωνία ηθοποιών και θεατών, τόσο που καταργεί νοερά τη διαχωριστική γραμμή σκηνής και πλατείας. Όμως οι παραστάσεις αυτές-ή και επιλεγμένα αποσπάσματα από κάποιες παραστάσεις-λειτουργούν ευεργετικά κατά την περίοδο της απομόνωσης και μας θυμίζουν την ασυναγώνιστη, την αληθινή μαγεία της ζωντανής τέχνης του θεάτρου ώστε να μεστώνει η ανυπομονησία για το επόμενο μας συναπάντημα. Οι περισσότερες παραστάσεις δεν έχουν δεχτεί κάποια τεχνική επεξεργασία και μοντάζ-πλην μερικών εξαιρέσεων-και είναι οπτικογραφημένες για σκοπούς αρχείου με μία μόνο κάμερα. Θα προσπαθήσουμε όμως να μεταδώσουμε τις παραστάσεις εκείνες που μπορεί σχετικά άνετα κάποιος να παρακολουθήσει. 

(1)  "ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΗ" (μεταφορά της κλασικής νουβέλας του ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΙΛΝΤ από την Ροζίτα Σώκου σε σκηνοθεσία Αντρέα Τηλεμάχου). 
Δείτε την παράσταση, ΕΔΩ 

(2) "ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ" (το κλασικό μπουλβαρτου Γιαν ντε Χάρτογκ είναι μια ρομαντική κωμωδία καταστάσεων που εξυμνεί το σημαντικότερο των συναισθημάτων, την αγάπη).  
Δείτε την παράσταση, ΕΔΩ 

(3) Το "Γηροκομείον τα Χερουβείμ" (μια πικρή λαική κωμωδία του Νέαρχου Ιωάννου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τοκκαρή).  
Δείτε την παράσταση, ΕΔΩ

(4) "ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ" (πρόκειται για την κλασική κομεντί του Αλέκου Σακελλάριου σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκα). 
Δείτε την παράσταση,EΔΩ:

(5) “Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΦΚΙΟΛΑΡΗΣ” (ηθογραφική σατιρική κωμωδία του συμπατριώτη μας συγγραφέα Αντρέα Κουκκίδη σε σκηνοθεσία Μαρίνου Ξενοφώντος).  
Δείτε την παράσταση,EΔΩ:

(6) "ΟΙ ΟΡΝΙΘΕΣ Τ' ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ"  (ηθογραφική σατιρική κωμωδία του συμπατριώτη μας συγγραφέα Αντρέα Κουκκίδη σε σκηνοθεσία Μαρίνου Ξενοφώντος). 
Δείτε την παράσταση, ΕΔΩ.

 (7) "ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ" (κυπριακή μουσική κωμωδία του συμπατριώτη μας συγγραφέα Αντρέα Κουκίδη σε σκηνοθεσία Μαρίνου Ξενοφώντος).  
Δείτε την παράσταση, ΕΔΩ.

(8) "ΤΟ ΑΜΠΕΛΟΠΟΥΛΕΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" (ηθογραφική σατιρική κωμωδία του συμπατριώτη μας συγγραφέα Αντρέα Κουκκίδη σε σκηνοθεσία Μαρίνου Ξενοφώντος).  
Δείτε την παράσταση, ΕΔΩ.
 
 
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΘΟΚ
ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΔΩΡΕΑΝ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟ: ΕΓΓΡΑΦΗ! ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ: youtube.com/channel/UCJHQIoolPPuu_oyYVms2nFg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close