Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ετοιμάσου για ένα brunch κι ένα πάρτι, που θα συζητηθούν πολύ

The Haze’s Christmas Sundays

Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2019

Ο Δεκέμβριος που διανύουμε είναι πολύ ιδιαίτερος για την οικογένεια της Haze αφού στα πλαίσια των εορτασμών για τα 10 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην Κύπρο (2010-2020), ετοιμάζει 2 διαφορετικά events την περίοδο των γιορτών, που θα προσφέρουν στο απαιτητικό της κοινό εναλλακτικές προτάσεις διασκέδασης, στο αγαπημένο ultra-chic bar/restaurant Café Mercedes! 

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 22/12 νωρίς το απόγευμα! Η Haze σε συνεργασία με το Privilege Athens θα υποδεχτεί τον DJ Vassili TsiliChristos ο οποίος θα παρουσιάσει το πολύ ιδιαίτερο μουσικά concept “Mythodea”. Το συγκεκριμένο concept έχει γίνει θεσμός τις Κυριακές στο Privilege Athens και με τη νέα αυτή συνεργασία τα 2 μέρη προσβλέπουν σε κοινά events τόσο στην Κύπρο όσο και στην Αθήνα. To event θα ξεκινήσει με την δύση του ήλιου στις 16:34. 


Την επόμενη Κυριακή, 29/12 το “The Haze Brunch” επιστρέφει στο Café Mercedes ανατρέποντας όλα όσα ζήσατε ή ακούσατε μέχρι τώρα για το πιο exclusive event της Haze Team!

Το ξεχωριστό αυτό lifestyle concept θα ξεκινήσει στις 11:30 με το εντυπωσιακό brunch buffet, το οποίο θα περιλαμβάνει ποικιλία κρύων και ζεστών επιλογών, vegetarian πιάτων και γλυκών! Η ομάδα του Caffé Nero θα σερβίρει τους αγαπημένους cold & hot καφέδες, καθώς και τα λατρεμένα cookies & donuts στο pop-up station που θα στηθεί στον χώρο. 

Μετά τις 13:30, η μουσική θα δυναμώσει και οι πρώτες σαμπάνιες Moët & Chandon θα εμφανιστούν με σκοπό να σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο Day Party με live performances και House, EDM, RnB και ξένες Mainstream επιλογές από τους DJs Andrew P και Giorgio A. 

Φορέστε λοιπόν, το καλύτερό σας outfit και ετοιμαστείτε για τα πιο exclusive events των φετινών Χριστουγέννων! Τα events υποστηρίζουν η Ιταλική hand-made συλλογή γυαλιών ηλίου “The Bespoke Dudes Eyewear” και η εταιρεία Eventhuse μέσω του website της BucharestBachelorParty.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις καθώς και για την προπώληση των εισιτηρίων του “The Haze Brunch”, παρακαλώ αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 306254 & 99 092932 ή επισκεφθείτε τα επίσημα social media της Haze σε Facebook & Instagram.
https://www.facebook.com/haze.teamcy
https://www.instagram.com/hazeteam/.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close