News , Guide

Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία το βράδυ

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2019

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά παροδικά συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί και στα ανατολικά παράλια βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ με τη θάλασσα να είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου σε υπήνεμες περιοχές πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με τους άνεμους να πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, για να τραπούν το μεσημέρι σε νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Προοδευτικά θα παρατηρηθούν νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν για να φέρουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα αλλά σύντομα θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με νεφώσεις κυρίως στη μέση ατμόσφαιρα.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει αλλά να εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close