News , Guide

Η Nutella ανοίγει -για λίγο- το δικό της "σοκολατένιο" ξενοδοχείο!

Το Hotella Nutella είναι γεγονός κι αποτελεί ένα πέρα για πέρα αληθινό ξενοδοχείο, το πιο γλυκό, ονειρεμένο και απολαυστικό που έχουν αντικρίσει ποτέ τα ματάκια μας.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2019

Η γνωστή εταιρεία, για τους πειρασμούς της, Nutella, αναμένεται να ανοίξει το δικό της ξενοδοχείο το 2020, έστω και για λίγο. 

Αυτός ο παράδεισος επί της γης λοιπόν, βρίσκεται στη μακρινή Καλιφόρνια, στην Κομητεία Νάπα συγκεκριμένα, και είναι έτοιμος να προσφέρει αυτά ακριβώς που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τον παράδεισο: ευτυχία και απόλαυση!

Κατά τη διάρκεια του 2020 έχει προγραμματιστεί από τη Nutella το «άνοιγμα» ενός ξενοδοχείου, για ένα σαββατοκύριακο.

Το κατάλυμα θα διαθέτει γεύματα εμπνευσμένα από τη Nutella και θα σερβίρονται από τον Chef του Fed Network, Geoffrey Zakarian.

Το Hotella Nutella είναι γεγονός κι αποτελεί ένα πέρα για πέρα αληθινό ξενοδοχείο, το πιο γλυκό, ονειρεμένο και απολαυστικό που έχουν αντικρίσει ποτέ τα ματάκια μας.

Νutella ξενοδοχείο
Επιπλέον, θα διοργανωθεί μάθημα “Pancake art” όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την αγαπημένη τους Nutella για να δημιουργήσουν ευφάνταστα πιάτα.

Ο Todd Midura, ο αντιπρόεδρος του marketing στη Nutella της Βόρειας Αμερικής εξηγεί την εμπειρία: «Χαρά του να μένεις σε ξενοδοχείο συνδυασμένη με μία σπέσιαλ εμπειρία πρωινού που σου επιτρέπει να απολαύσεις τη Nutella με νέους τρόπους.”

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close