Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2020
Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη ενώ το Σαββατοκύριακο αναµένεται να πυκνώσει.
Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και τοπικά κυρίως συννεφιασµένος, µε το ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, ωστόσο σύντοµα αναµένεται να βελτιωθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά στα παράλια µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σαββατοκύριακο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακή άνοδο για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
Πόσο θα κοστίσει φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι-Οι τιμές για κρέατα και εδέσματα
Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ολοκλήρωσε και έδωσε στη δημοσιότητα το Παρατηρητήριο Τιμών Χριστουγέννων
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Ο απόλυτος προορισμός για να αλλάξεις τον χρόνο
Πώς θα σου φαινόταν να περάσεις την αλλαγή του έτους σε κάποιο εστιατόριο ξενοδοχείου; Αν μας είπες το ναι, τότε σου έχουμε την πιο κομψή πρόταση!
Αυτό η όμορφη ευρωπαϊκή χώρα ανακηρύχθηκε για άλλη μια φορά η ασφαλέστερη στον κόσμο
Επιστρέφοντας στην 19η έκδοσή του, ο Παγκόσμιος Δείκτης Ειρήνης 2025 στέφει την ίδια χώρα πρωταθλήτρια για 17η συνεχόμενη χρονιά!
Έξι πολυτελή καταλύματα στο βουνό, για αξέχαστη διαμονή!
Αν ετοιμάζεσαι για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Κύπρο, αυτά είναι τα καταλύματα που πρέπει να τσεκάρεις!
Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το τέλος του 2025 - Πότε θα δούμε «Λευκό» Τροόδος
Χριστούγεννα με συννεφιά - Με τον ερχομό του 2026 θα υπάρξει πιο έντονη χιονόπτωση και πιο αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Το Mediterranean Beach Hotel γεμίζει με γιορτινή μαγεία
Ο Δεκέμβριος στο Mediterranean έχει κάτι από την ατμόσφαιρα των παιδικών μας γιορτών με εκείνη την ήρεμη, γλυκιά προσμονή
Η μαγεία των γιορτών ζωντανεύει στο Annabelle
Στην Πάφο, το ξενοδοχείο Annabelle υποδέχεται τις γιορτές με μια ατμόσφαιρα ζεστής κομψότητας, προσφέροντας ένα ιδανικό σκηνικό για όσους επιθυμούν λάμψη, ζεστασιά και φιλοξενία
Τα 20 καλύτερα μέρη για ταξίδια το 2026 σύμφωνα με το BBC
Καταπράσινα τροπικά δάση, ρωμαϊκά ερείπια, πολυνησιακές παραλίες και ποικίλη άγρια ζωή, όλα περιλαμβάνονται στη λίστα του ταξιδιωτικού οδηγού για το επόμενο έτος.
Χριστούγεννα στα βουνά της Κύπρου: 80 cozy καταλύματα δίπλα στα Χριστουγεννιάτικα Χωριά
Από τον Καλοπαναγιώτη, την ορεινή Λεμεσό και τα Λεύκαρα μέχρι την ορεινή Πάφο, ανακάλυψε αγροτουριστικά, boutique hotels και παραδοσιακά σπίτια για γιορτινές αποδράσεις με κρασί, φύση και αυθεντικές εμπειρίες
Ένα πιάνο προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας
Μία πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού Avantgarde σε συνεργασία με την Hermes Airports
«Φεγγάρι του Λύκου»: Πότε θα κάνει την εμφάνισή της η πρώτη πανσέληνος του 2026
Όλες οι ημερομηνίες που θα έχουμε πανσέληνο το 2026