Σκόνη, νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας στο σημερινό σκηνικό του καιρού

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργά το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικές ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα µέτριοι και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά σε υπήνεµες περιοχές ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά µερικώς συννεφιασµένος, από ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα αρχίσει να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα καταστεί µέχρι το µεσηµέρι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται σε κάποιες περιοχές τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, το µεσηµέρι και το απόγευµα, µε τον καιρό να βελτιώνεται σταδιακά από αργά το απόγευµα. Στην ατµόσφαιρα θα εξακολουθήσει να παρατηρείται αραιή σκόνη, σταδιακή υποχώρηση της οποίας αναµένεται την Παρασκευή.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη και την Πέµπτη, παραµένοντας ωστόσο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή, η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει πτώση σε αρκετές περιοχές και θα κυµανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31