Ρους: Πρώτες εικόνες από την πολυαναμενόμενη άφιξη της πόλης

Κάτι που λείπει από τον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας ετοιμάζεται να ανοίξει στην πρωτεύουσα την επόμενη εβδομάδα, εντυπωσιάζοντάς μας με τη φιλοσοφία, τις γεύσεις και την αισθητική του. Ο λόγος για το νέο, υψηλών προδιαγραφών και γαστρονομίας εστιατόριο, όπου η μακραίωνη κυπριακή ιστορία και οι κατακτητές που πέρασαν από την Κύπρο γίνονται έμπνευση για τα υψηλής γαστρονομίας πιάτα.

Το όνομά του: ‘Ρους’, δηλαδή η ροή της ιστορίας και των γεγονότων.

Ιδιοκτήτης του νέου εστιατορίου είναι ο Αντρέας Κυπριανού, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το πιο επιτυχημένο wine bar restaurant της πρωτεύουσας, το Vino Cultura.

Το εστιατόριο Ρους αναμένεται να ανοίξει τις επόμενες μέρες και θα βρίσκεται στην Κυριάκου Μάτση στον χώρο όπου στεγάζονταν τα πρώην Bagatelle, Οθέλλου 1 και πρόσφατα Posh Lounge. 

To εστιατόριο Ρους θα σερβίρει degustation μενού που θα βασίζεται στις γεύσεις και τις κουζίνες που μας άφησαν ως κατάλοιπο πίσω τους οι διάφοροι κατακτητές και εθνικές ομάδες που πέρασαν από την Κύπρο.

Μία πρωτότυπη και πρωτοποριακή ιδέα για τα κυπριακά δεδομένα που κεντρίζει ήδη το ενδιαφέρον μας.

Το μενού θα φέρει την υπογραφή δύο προσώπων που γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο reality μαγειρικής Master Master, την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και τον Πάνο Τόγια οι οποία βρίσκονται αυτό το διάστημα στην Κύπρο. 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30