Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα πιο λαχταριστά γλυκά έρχονται στην πόρτα σου

5 ζαχαροπλαστεία/εργαστήρια διάσημα για τα λαχταριστά γλυκά τουςφροντίζουν για εσένα και σου φέρνουντο γλυκό στην πόρτα σου

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου 2020

Kαι είναι και αυτές οι ώρες που θες κάτι γλυκό, αλλά #μένουμε_σπίτι, μίας και απαγορεύονται οι άσκοπες μετακινήσεις (και δεν πρέπει ούτε θέλεις να το ρισκάρεις).

5 ζαχαροπλαστεία/εργαστήρια διάσημα για τα λαχταριστά γλυκά τους φροντίζουν για εσένα και σου φέρνουν το γλυκό στην πόρτα σου.

Liotatis Lotier
Είστε στο σπίτι και λιγουρεύεστε γλυκό; Με ένα τηλεφώνημα ο Λιοτατής φέρνει στο σπίτι σου τα πιο λαχταριστά πακέτα! Mille Feuille, σοκολατίνες, σιροπιαστά, τάρτες φρούτων, νηστήσιμα γλυκά και άλλες μοναδικές δημιουργίες από τους άκρως δημιουργικούς ζαχαροπλάστες! λάχιστη παραγγελία €20. Το ζαχαροπλαστείο εξυπηρετεί τις εξής περιοχές: Παραλίμνι, Δερύνεια, Σωτήρα και Φρέναρος. 
>> Για παραγγελία 77 77 77 05 (Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά: Φρέναρος και Παραλίμνι 7:00π.μ - 22:00μ.μ & Λάρνακα 9:00π.μ - 15:00μ.μ). 

Ariston Confectionery
Ένα από τα παλαιότερα ζαχαροπλαστεία της Λευκωσίας με μεγάλη παράδοση στα λουκούμια και όχι μόνο, τώρα φέρνει στην πόρτα σου ό,τι λαχταράς. Από φρέσκα αλμυρά ημέρας, μέχρι προφιτερόλ, κορμό, τούρτα και όλα τα λαχταριστά γλυκά που φτιάχνονται με άριστη ποιότητας πρώτες ύλες... ακόμα και καφεδάκι! 
>> Κάνε την παραγγελία σου σήμερα από το Άριστον μέσω του Wolt App, του @foodycy ή τηλεφωνικά στο 22 66 61 61.

Bianco Sweets Confectionery
To Bianco είναι ένα ζαχαροπλαστείο-οικογενειακή υπόθεση από το 1982, που φροντιζει να ικανοποιεί κάθε μας γλυκιά αναζήτηση. Αυτό κάνει και τις (δύσκολες) μέρες που διανύουμε, φέρνοντας στο σπίτι μας ατομικά αλλά και οικογενειακά γλυκά, τούρτες κ.ά. ενώ αναλαμβάνει να στείλει και στο βαφτηστήρι σου πασχαλινό πακέτο με τσουρέκι, σοκολατένιο αυγό, λαμπάδα και δωράκι.
Καλέστε στο 22426926 και τα υπόλοιπα αφήστε τα στους σνθρώπους του Bianco. Αν επιθυμείτε να τα παραλάβετε «χωρίς επαφή» επικοινωνήστε το στην τηλεφωνική σας ή online παραγγελία και πληρώστε με κάρτα ή αφήστε τα μετρητά στην πόρτα σας.
>> Η Παράδοση κατ’ οίκων ισχύει για εντός της Λευκωσίας μέχρι τις 6μ.μ.
>> Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες €20 και άνω
>> Κόστος παράδοσης από €2 έως €4 ανάλογα της περιοχής (για παραγγελίες κάτω των €20).

La Galerie by Galactica Patisserie
To διάσημο ζαχαροπλαστείο της Λεμεσού φημίζεται ιδιαίτερα για τα γλυκά και τις τούρτες του, αλλά και το παγωτό του. Επίλεξε τα δικά σου αγαπημένα γλυκά μέσα από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν κι απόλαυσέ τα στο σπίτι σου, μιας και η υπηρεσία delivery σου τα φέρνει στην πόρτα σου.
>> Πληρ. 25 750665.

The whisk
Με ένα μήνυμα στο The whisk του Αντώνη Κυριάκου, το νόστιμο cake, το brownie, τα cookies και οι (απόλυτα υγιεινές) μπάρες του έρχεται στην πόρτα σου. Φυσικά, μπορείς να διαλέξεις όποια από τις σπιτικές δημιουργίες του επιθυμείς και να είσαι σίγουρος/η πως δε θα απογοητευτείς.
>> Η ελάχιστη παραγγελία είναι €10 και η χρέωση για την κεντρική Λεμεσό είναι €3. Επικοινωνήστε μαζί του για παραδόσεις εκτός της κεντρικής Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close