News , Guide

Νέα έντονα καιρικά φαινόμενα και σήμερα-Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2019

Έντονα καιρικά φαινόμενα θα παρατηρηθούν και σήμερα. Μετά τις χθεσινές καταιγίδες που έπληξαν περιοχές της Κύπρου, η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει και σήμερα μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, που πιθανόν να φέρουν και χαλάζι.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανόν να πέσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, σε πολλές περιοχές. Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανόν να πέσει και χαλάζι.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανόν να πέσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη για να κυμανθεί κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους, ενώ για την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακά άνοδος.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close