Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο που λειτουργεί έναν μήνα τον χρόνο

Σε ολόκληρο τον κόσμο δεν υπάρχει άλλο όμοιο του

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2019

Aναζητάτε μία αληθινή περιπέτεια στις επόμενες διακοπές σας; Ο άγριος καιρός δεν σας αποθαρρύνει και στα όνειρα σας βλέπετε απόκοσμα τοπία, όπου η φύση κυριαρχεί και ο πολιτισμός παραμένει μακριά; Aν ναι τότε ένα εξειδικευμένο ταξιδιωτικό γραφείο είναι εδώ για να κάνει την φαντασία σας πραγματικότητα στέλνοντας σας ένα μαγικό ταξίδι στο πιο μακρινό σημείο του πλανήτη. Τον Βόρειο Πόλο. 

Πανέμορφα, υπερπολυτελή, γυάλινα ιγκλού, τα οποία επιτρέπουν στον επισκέπτη να απολαύσει ανά πάσα στιγμή το φανταστικό τοπίο στήνονται στις παγωμένες εκτάσεις, κάτω από το Βόρειο Σέλας, για έναν μήνα κάθε χρόνο και περιμένουν περιπετειώδεις θαμώνες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν την πανάκριβη διαμονή, για μία συγκλονιστική εμπειρία.

Η ιδέα γεννήθηκε από τους υπευθύνους του ταξιδιωτικού γραφείου, Luxury Action, που οργανώνει πολλές αντίστοιχες εκδρομές σε γοητευτικά μέρη από την Σκανδιναβία και πάνω. 

Συμφωνα με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα συγκεκριμένα, μακρινά ταξίδια τα εντυπωσιακά ιγκλού είναι απόλυτα ασφαλή, μοναδικά ζεστά και όσοι αποφασίσουν να δοκιμάσουν την διαμονή εκεί δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο. 

Μαζί με τους επισκέπτες θα ταξιδέψουν επίσης ξεναγοί, ιδιωτικοί σεφ αλλά και ένα μεγάλο πλήρωμα ιδιωτικής ασφάλειας. 

Οι εκδρομές θα πραγματοποιούνται μόνο τον μήνα Απρίλιο καθώς αυτή είναι η μόνη περίοδος του χρόνου κατά την οποία είναι ασφαλές να μείνει κανείς σε αυτό το σημείο του πλανήτη. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close