Παιδί

ARC: Το νέο πάρκο ψυχαγωγίας της Λευκωσίας, ανοίγει τις πόρτες του

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του εναλλακτικού πάρκου ψυχαγωγίας - Όλες οι πληροφορίες

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2020

Στις 16 Μαρτίου αναμένεται να ανοίξει το νέο εναλλακτικό πάρκο ψυχαγωγίας στο Παλιομέτοχο ARC, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. 

Αυτό τουλάχιστον μάς ανέφεραν οι ιδιοκτήτες του χώρου, μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί τους! Ενώ σε ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook αναφέρουν ότι:

Ενημερώνουμε τους φίλους του ARC ότι έχουμε λάβει όλα τα δυνατά προληπτικά μέτρα, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού και των επισκεπτών μας κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης περιόδου.

Στα πλαίσια των μέτρων αυτών έχουμε αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού και έχουμε εγκαταστήσει αντιβακτηριακούς σταθμούς σε όλους τους χώρους μας.
Επιπρόσθετα ανακοινώνουμε ότι, στην εσωτερική μας αρένα θα περιορίσουμε τον αριθμό ταυτόχρονων επισκεπτών σε 30 άτομα. Ταυτόχρονα, θα περιορίσουμε τον αριθμό θαμώνων στο καφέ και στο εστιατόριο μας στον μέγιστο αριθμό των 75 ατόμων.

Μάλιστα οι πληροφορίες που μας έδωσαν θα αποτελέσουν πολύ καλούς λόγους για τους οποίους τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς, θα ενθουσιαστούν:

- Θα υπάρχει  πάρκο τραμπολίνων στον εσωτερικό κλιματιζομενο χώρο για ηλικίες 6+ (με πακέτα και ειδικές τιμές).

- Για παιδάκια κάτω των 5 ετών θα υπάρχουν τραμπολίνα και άλλα παιχνίδια σε εξωτερικό χώρο, όπου θα μπορούν να απασχοληθούν για όσο χρόνο θέλουν (με μόλις €5 το παιδάκι - αν και ο τιμοκατάλογος δεν έχει καθοριστεί επίσημα). 

- Όσον αφορά τα Virtual Reality που θα απευθύνονται σε άτομα άνω των 12 ετών με βασικές γνώσεις της αγγλικής γλώσσας, το κόστος θα είναι 20 ευρώ ανά μηχάνημα, στο οποίο θα μπορούν να απασχοληθούν μέχρι και δύο άτομα. Για 90 λεπτά η χρέωση θα είναι 28 ευρώ.

- Στο φαγητό θα προσφέρουμε επιλογές από 5 ευρώ το άτομο για τα μικρά παιδιά και από 6.50 ευρώ μέχρι 9.50 ευρώ για τους μεγάλους με επιλογές όπως πίτσα, μπέργκερς, hot dogs, submarines, πάστα, μπριζόλες, ribs, bao buns, σαλάτες κτλ.

- Οσον αφορά τους γονείς, αυτοί θα μπορούν είτε να απασχοληθούν στα διάφορα άλλα παιχνίδια που θα έχουμε όπως τα Shuffleboard, μπιλιάρδο, βελάκια, ποδοσφαιρακι, ps4 ή στο VR ακόμα και να συμμετέχουν στα τραμπολίνα μαζί με τα παιδιά! Φυσικά αν προτιμούν μπορούν απλά να ξεκουραστούν στο εστιατόριο / καφέ μας.

- Οι γονείς και φίλους, αν επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν να καθίσουν στον 1ο όροφο μας από όπου θα μπορούν να βλέπουν από παράθυρα-βιτρίνα την εσωτερική αρένα τραμπολίνων. Στον 1ο όροφο μας θα υπάρχουν και πολλές αλλες δραστηριότητες οπου θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν όπως μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, Virtual reality, βελάκια και ps corner. 

- Θα υπάρχει και η επιλογή του ισόγειου χώρου μας, όπου οι χώροι εστίασης είναι ξεχωριστοί για παιδιά και μεγάλους. Στο εσωτερικό χώρο του εστιατορίου μας θα υπάρχουν οθόνες οι οποίες θα είναι συνδεδεμένες με το χώρο των τραμπολίνων από όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε την αρενα. Επίσης θα υπάρχει και τραπέζι Shuffleboard, για παιχνίδι και χαλάρωση!

- Τέλος, στο εξωτερικό μπαρ θα προβάλλονται όλα τα κύρια αθλητικά γεγονότα. 

Τι άλλο να ζητήσει λοιπόν κανείς από ένα πάρκο ψυχαγωγίας! 

>> Μακαρίου 81, Παλιομέτοχο, Λευκωσία. Πληρ. 97 894539

Σχετικά

Ατζέντα
August 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close