Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2019
Μια σειρά… διαφορετικών ράλι διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Κύπρο. Πρόκειται για τα ράλι με ιστορικά αυτοκίνητα που “τρέχουν” υπό τις οργανωτικές οδηγίες της ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ, της Λέσχης Παλαιών Αυτοκινήτων της Κύπρου.
Η Λέσχη είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Οχημάτων και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει στο ιστορικό της διάφορες αξιόλογες διοργανώσεις, που τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας στην Κύπρο.
Μέσα από τις διάφορες εκδηλώσεις, που δεν είναι και λίγες, και έχουν οι περισσότερες φιλανθρωπικό σκοπό, τα μέλη της Λέσχης και φίλοι των παλαιών αυτοκινήτων έχουν την ευκαιρία να ασχολούνται ενεργά με το αγαπημένο τους σπορ.
Η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ – ΦΙΠΑ λοιπόν διοργανώνει το Διεθνές Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου 2019 (εις Μνήμη Σαββάκη Λοίζου) το οποίο περιλαμβάνεται στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων της FIVA στην “Εθνική Κατηγορία” με αριθμό NR 09/2019 και μετρά για το “Τρόπαιο ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ”.
Δες πιο κάτω τη διαδρομή και όλες τις λεπτομέρειες, τόσο για να είσαι έτοιμος να δηλώσεις συμμετοχή όσο και για να απολαύσεις το θέαμα από κοντά.
Τους κανονισμούς και τα έντυπα συμμετοχής μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία της λέσχης ή από την ιστοσελίδα www.lespafipa.org.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο τηλ: 22446614 (γραφεία Λέσχης), και 99510520 (Κύπρο Τούμπα).
Σχετικά

Καλοκαίρι στην ύπαιθρο με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Ένα ποιοτικό και πολυεπίπεδο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος οι κάτοικοι της υπαίθρου.

Όλα όσα (σπουδαία) θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι στην υπέροχη Σαλαμιού
... και δεν είναι και λίγα

27 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη στην Κύπρο
Όλα όσα θα μας δροσίσουν το weekend που έρχεται

Εκδρομή και βαρκάδα σε 3 καταγάλανα σημεία της Κύπρου
Δες τις οργανωμένες διαδρομές που θα σε κάνουν τουρίστα στο νησί σου για μία ημέρα

Πλατφόρμα Χορογραφίας: Ανακοινώθηκαν οι 13 προτάσεις που θα παρουσιαστούν το 2025
Η Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου 2025 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14ης και 16ης Νοεμβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Το φετινό καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον υπέροχο Μουτουλά
Ο Μουτουλλάς έφτιαξε πρόγραμμα με εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι

Ένα συλλογικό τραπέζωμα στις Καμάρες στην Λάρνακα
Η Λάρνακα 2030, σε συνεργασία με τους Urban Gorillas, σας προσκαλεί σε ένα εορταστικό συλλογικό τραπέζωμα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2025
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού

Ο γύρος της Ξυλοτύμβου επιστρέφει τον Οκτώβρη
Κάνε την εγγραφή σου για να ζήσεις από κοντά μία μοναδική εμπειρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ — και το Cyberness επιστρέφει με ένα νέο κύμα ενέργειας!
Έλα μαζί μας για ένα απόγευμα γεμάτο έμπνευση, δροσερά κοκτέιλ, δημιουργικά εργαστήρια, καλή μουσική και καλοκαιρινή μαγεία

Κεντούμε και ζυμώνουμε στην Αθηένου
Βιωματικά εργαστήρια με θέμα τον παραδοσιακό πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά

17 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Καθημερινές γεμάτες με θερινό κινηματογράφο, φεστιβάλ και αγαπημένους τραγουδιστές