Έρχεται το πρώτο βίγκαν φεστιβάλ της Κύπρου με δωρεάν είσοδο

Το πρώτο βίγκαν φεστιβάλ της Κύπρου διοργανώνεται το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών στο χωριό Ψεματισμένος, Λάρνακα.

Ώρα έναρξης 10:00 - 23:00. Είσοδος ελεύθερη.

Το Vegan Fam Festival είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής! Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους βίγκαν όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, να περάσουν μια όμορφη μέρα στη φύση.

Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή, αλλά είναι φιλοσοφία ζωής η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στο κόσμο. Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτόν είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον βιγκανισμό, να παρακολουθήσουν ομιλίες, επιδείξεις μαγειρικής, να συμμετέχουν δωρεάν σε εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά και γλυκά, να χαλαρώσουν στο κέντρο ευεξίας, να ψωνίσουν βίγκαν προϊόντα, να ακούσουν ζωντανή μουσική κ.α.

Το φεστιβάλ έχει οικολογικό χαρακτήρα και έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση πλαστικού στο ελάχιστο.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: το δροσιστικό ποτό Somersby Apple Cider, η βραβευμένη για το ήθος της εταιρεία βιταμινών Viridian, η κορυφαία εταιρεία προϊόντων συσκευασίας Dynamec με μεγάλη γκάμα βιοαποικοδομήσιμων προϊόντων, το Υφυπουργείο Τουρισμού, οι υπεραγορές ΑλφαΜεγα, το βίγκαν εστιατόριο SeaShells στο St.Raphael Resort, τα εστιατόρια Akakiko, οι εταιρείες Wellgoods, Papafilipou Ice Creams, Foodsaver, Handy Spa, Kyriakides Mushrooms, Party City, Party Ice και A&M Kanapes Transport.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κυρίας Ιωάννας Παναγιώτου, στηρίζεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψεματισμένου, τον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας και PIN Financial Services.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι Check in Cyprus και city.com.cy.

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στη σελίδα του event στο facebook και στη σελίδα www.veganfamfestival.com

Ψεματισμένος title
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • Website:

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31