Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2020
Το κοινωνικό μήνυμα του «Ευ Αγωνίζεσθαι» για τη Ζωή, στέλνει ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020.
Κάθε συμμετοχή στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ αποκτά ιδιαίτερη αξία, αφού οι δρομείς, μέσω της εφαρμογής Give & Gain, μπορούν να τρέξουν και να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα φιλανθρωπικό σκοπό που θα επιλέξουν, αναδεικνύοντας την κοινωνική διάσταση της μεγάλης διοργάνωσης.
Στόχος των διοργανωτών, ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, να ξεπεράσει κατά πολύ το ποσό των €34.262, που συγκεντρώθηκε στην περσινή διοργάνωση και να μοιράσει ακόμα μεγαλύτερα χαμόγελα σε συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματική ανάγκη.
Παράλληλα, ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ υπηρετεί άλλον έναν ιερό σκοπό. Και αυτή τη χρονιά στηρίζει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία, συμβάλλοντας μέσω της μαζικότητας του αθλητισμού, στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού, ώστε να καταστούν δότες μυελού των οστών.
Εκτός από τη χαρά της συμμετοχής, ζήστε και τη χαρά της προσφοράς, ενισχύοντας φορείς και ιδρύματα που αφιερώνουν το έργο τους στη στήριξη όσων μας χρειάζονται. Δηλώστε τώρα συμμετοχή και προλάβετε να εγγραφείτε μέχρι την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, καθώς ο αριθμός των συμμετοχών, ξεπερνά κάθε προσδοκία και οι θέσεις εξαντλούνται με γοργούς ρυθμούς.
Για πληροφορίες και εγγραφές: www.limassolmarathon.com
Σχετικά

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025


14 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Ο Ιούνης φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες, φεστιβάλ, θέατρο και γέλιο

Η αγαπημένη τετράδα του κυπριακού stand-up comedy επιστρέφει
Με μία από τις τέσσερις παραστάσεις να είναι ήδη sold out

Κατακλυσμός 2025: Oδηγός με όλες τις εκδηλώσεις στην Κύπρο
Το τριήμερο με τις περισσότερες εκδηλώσεις είναι εδώ και εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε καμία!

Tα παγωτατζίδικα της Αγλαντζιάς το Σάββατο βγαίνουν στους δρόμους
... και κερνούν παγωτό!